Stil Sahibi Evler İçin Dekorasyon Fikirleri

Kişiliğinizi evinize yansıtmak, yaşam alanınızda daha eğlenceli daha davetkar ve daha şık bir mekan haline getirmek sizin elinizde. Bir kaç adımla kişiliğinizi evinize yansıtabilirsiniz.

stilinizi-evinize-yansitin

1- Desenlerle oynayın
Geometrik desenlerle çizgilileri ve çicekleri bir arada kullanarak eşsiz bir dekora imza atmanızı sağlayabilir. Burada önemli olan belli bir ana tona sadık kalmak. Bunu yaparsanız karışık-kaotik bir görünümü engellemiş olursunuz.

2- Eşyalarınızı sergileyin
Biblolarınızı ve şimdiye kadar toplamış olduğunuz özel parçaları duvara yerleştireceğiniz bir rafta sergileyebilirsiniz. Bunu yaparken eşit ebatlarla objelerle başlayıp bitirmeye özen gösterin.

3- Kimi eşyalarınızı sergileyin
Evinizde iş gören ancak eskimiş mobilyanızı dekorunuza uyum sağlayacak desene ve tona sahip örtülerle kaplayabilirsiniz. Eğer yeteri büyüklükte örtünüz yoksa öncelikle uygun renkte bir kumaşla kaplayıp üzerine örtünüzü serebilirsiniz.

4- Sıradan alanları farklılaştırın
Lavabonun üzerine yerleştireceğiniz bir tabloya ya da yanına koyacağınız güzel bir çiçekle banyonuza farklı bir hava katabilirsiniz. Fotoğraf ve objelerle mekanınızı kişileştirebilirsiniz.

5- Beklenmeyi yapın
Grafik desenli obje ve eşyalar, dikkatleri üzerine çekmekte birebirdir. Bir kilime farklı kullanım şekli yaratacak sıcak bir ortam oluşturabilir., kilimin renkleriyle mekanınızıkaynaştırabilirsiniz.

6- Biraz dişilik ekleyin
Abartıya kaçmayan kullanacağınız yumuşak pembeler, yatak odanızda kullanacağınız işlemeli bir nevresim takımı, evin dişi bir ev olduğunu rahatsızlık vermeden gösterir.