Silverline SL 194 Ankastre Seti


Ankastre mutfak ürünlerinde yenilikçi tasarımı, estetiği ve teknolojiyi bir arada sunan Silverline, şimdi de SL 194 ile yemek pişirme zevkine yepyeni bir boyut kazandırıyor.
Silverline; inox görünümlü, tezgaha sıfır ankastre SL 194 model ocağı ile pek çok kolaylığı da beraberinde getiriyor. Gümüş ve siyah renk alternatifleri ile fonksiyonelliğinin yanı sıra mutfağınızı estetik açısından da tamamlayan Silverline 194 fırın ile yemek yapmak artık daha keyifli hale geliyor.
Bu özellikleri sayesinde SL 194 ocağınız mutfağınızda şık bir görünüm sunarken yemek yapmanın keyfini de gittikçe arttırıyor. 4 gözünde birbirinden farklı yemekleri pişirebileceğiniz Silverline’ın, yükseltilebilir WOK gözü ile de beğendiğiniz özel yemekleri pişirip sofralarınızı taçlandırmak size kalıyor.
Tasarımı kadar fonksiyonelliği ve güvenli oluşu ile de dikkat çeken Silverline SL 194, LPG ve doğalgaz uyumlu olma özelliği sayesinde de tamamen sorunsuz bir kurulum sağlıyor. Yüksek güvenlik önlemleri sayesinde mutfağı aileniz için evin en güvenli alanlarından biri haline getiren Silverline SL 194 ocak, paslanmaz çelik dış düzeyi ve döküm ızgarası sayesinde de uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor.