Siemens Ev Aletleri’nden Ocak Ayı Fırsatları

Siemens Ev Aletleri’nden Ocak Ayı Fırsatları


Yılın ilk fırsatını kaçırmayın, Siemens şıklığını mutfağınıza taşıyın.

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağınızı güzelleştirmeniz için ankastre ürünlerde cazip fırsatlar sunmaya Ocak ayında da devam ediyor. Siemens’in sağladığı seçenekler, seçim yapmayı kolaylaştırıyor.

Sadece Türkiye’de değil, dünyada da ankastre ürün pazarının lideri olan ve Türkiye’nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, ankastre ürünleri için Ocak ayına özel indirim ve taksit avantajları sunuyor.

Siemens fırsatları ile mutfakların havası sonbahara dönüyor

Siemens Ev Aletleri, farklı ürün gruplarından 3 ürün alana 1. üründe yüzde 15, ikinci üründe yüzde 20, 3. üründe yüzde 25 indirim uyguluyor.* Ocak ayı fırsatlarında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerinde Prestige Set’in sahibi oluyor. Farklı ürün gruplarından 3 ürün alanlara SN 55 E 530 TR kodlu bulaşık makinesi ise sadece 1016 TL’den sunuluyor. Siemens bulaşık makinelerinde yüzde 30’a varan özel indirimler yine tüketicileri bekliyor.

Maximum’a özel taksit seçeneği
Siemens ankastre ürün alışverişlerini Maximum kredi kartıyla yapanlar, peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al
Nisan 2012’de ödemeye başla fırsatına sahip oluyor.