Sharp AQUOS Quattron LC-80LE857E 3D

80 inçlik çarpıcı ekranıyla Sharp AQUOS Quattron 3D LC-80LE857E LED, görüntüleri size neredeyse gerçek boyutlarında sunuyor. Oturma odanızı adeta bir stadyum, bir tiyatro ya da bir arena haline getiriyor. Üçüncü nesil dört renkli Quattron teknolojisine, alt piksel kontrolüne ve Clear Picture işlemcisine sahip olan yeni Sharp TV üstün 2D ve 3D görüntü kalitesi ve gerçekçi renkler sağlıyor. Ayrıca Active Motion 800’de kullanılan yeni teknoloji, hızlı hareket eden görüntülerde meydana gelen bulanıklaşmayı azaltıyor ve görüntünün netliğini artırıyor. Yeni TV PVR özelliği, programları televizyona bağlı olan bir USB sürücüsüne kaydetmenize ve bir USB bellek cihazından Divx dosyalarını oynatabilmenize imkan sağlıyor. Yeni modelde hali hazırda mevcut olan tüm dijital tunerler bulunuyor.

Sharp LC-80LE857E modelini tanıtarak büyük ekran TV portföyünü genişletip, boyut ve kalite bakımından yeni standartlar belirliyor. 60 ve 70 inçlik ekran boyutlarını da içeren LE857E serisindeki son modeller yeni şık tasarımlarıyla da öne çıkıyor: Oturma odasının gurur kaynağı olacak cihazın modern karakterini ortaya çıkaran dar alüminyum bir çerçevesi bulunuyor.

TV yerine multimedya merkezi

Sharp AQUOS Quattron TV 3D LEDLC-80LE857E’nin bu kadar baştan çıkarıcı olması yalnızca olağanüstü boyutu ve görüntü kalitesi değil. Modern bir eğlence merkezine dönüştüren gelişmiş özellikler kullanıcıları büyülüyor. Açık bir web tarayıcısına sahip yeni AQUOS NET+ platformu sayesinde izleyiciler internete ve çeşitli uygulamalara sınırsız erişim sahibi oluyor. İki çekirdekli işlemcisi sayesinde cihaz çok daha kolay ve hızlı bir şekilde kullanılabiliyor. Yeni Sharp AQUOS Quattron 3D LED’in ilgi çekici bir diğer özelliği de ekranın Android ve iOS’da bulunan özel bir uygulama kullanılarak akıllı telefonlar yada tabletler aracılığıyla da kontrol edilebilmesi. LE857E serisinde ayrıca DVB-T dijital karasal televizyonu internet veri akışıyla birleştiren HbbTV Hybrid TV desteği bulunuyor.

Oturma odanızda bir sanat eseri

Sharp AQUOS Quattron 3D LED LE857 modelinin duvar kağıdı modu TV ekranınızda duvar kağıdı resimleri görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Bu sayede kapalı bir televizyon duvarınızdaki kara bir leke olarak kalmayıp, seçtiğiniz görsel çalışmalar, fotoğraflar ya da en sevdiğiniz sanat eserinin bir reprodüksiyonunu görüntüleyen bir ekran halini alıyor. Ayrıca resmin tuvaldeki orijinal bir tablonun parlaklığına ve görünümüne sahip olması bu özelliği klasik bir “slayt gösterisinden” farklı kılıyor. Duvar kağıdı moduna ayarlandığında ekran yalnızca 30-40W, yani yalnızca küçük bir ampulk adar enerji tüketiyor. Parlaklık yalnızca 30cd. Böyle zarif bir şekilde sunulan bir resim, odanız için mükemmel bir dekoratif unsur olabilir.

Yaklaşık fiyatlar:

80”LE857E – 7999 EUR
70”LE857E – 4499 EUR
60”LE857E – 2699 EUR

sharp sharp 3d tv Sharp AQUOS Quattron sharp televizyonlar