1
×

Seranit’ten Yeni Nesil Isıtma Sistemi DRC

Seranit yeni nesil ısıtma sistemi DRC’yi 22 Kasım 2012 tarihinde düzenlenen 1. Üniversite&Sanayi İşbirliği Zirvesi’nde lanse etti. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın San-Tez projesi kapsamında, Yıldız Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa geliştirilen ürün, yüzde 75’i devlet teşviğiyle yaklaşık 1.5 milyon TL maliyetle hayata geçti. Zirvede, DRC standını ziyaret eden Bilgi, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün ürünle ilgili detaylı bilgi aldı.

Türkiye yapı sektörünün önde gelen kuruluşu Seranit Yapı Grubu markalarından Seranit, modern üretim teknolojisiyle yaklaşık üç sene süren Ar-Ge çalışmalarından sonra DRC adıyla yeni nesil ısıtıcı sistemi geliştirdi.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın, Üniversitesi-Sanayi İşbirliği San-Tez projesi kapsamında hazırlanan DRC ısıtıcı paneli yüzde 75’i devlet teşviği ile yaklaşık 1.5 milyon TL maliyetle hayata geçti. Yıldız Teknik Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen ürün geliştirme süreci yaklaşık üç yıl sürdü. Ürün, 22 Kasım 2012 tarihinde Wow Otel’de gerçekleştirilen 1. Üniversite&Sanayi İşbirliği Zirvesi’nde lanse edildi. Zirvede, DRC standını ziyaret eden Bilgi, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün ürünle ilgili detaylı bilgi aldı.

Enerjinin güvenli, ekonomik, verimli ve çevreye duyarlı teknolojilerle üretilmesi ve kullanılması hedeflenerek geliştirilen DRC ısıtıcı paneli, güneşin ısıtmasına en yakın ısıtmayı sağlıyor. Ürün aynı zamanda enerji kaynaklarının da verimli kullanımına fırsat yaratıyor.

Farklı kullanım alanlarına sahip üç ayrı ürün evleri ısıtırken şıklıklarıyla da göz kamaştırıyor.
DRC ısıtıcı paneli ‘yeni nesil seramik ısıtıcı’, ‘cam rezistanslı ısıtıcı’ ve panel radyatörlü ısıtıcı’ olmak üzere üç farklı kullanım alanına sahip. Son derece dekoratif seçenekleriyle evlere verdiği sıcaklığın yanı sıra şıklığıyla da göz dolduruyor. Her noktasından aynı anda aynı sıcaklığı verme yeteneğine sahip olan DRC, sınırsız kullanım ömrüyle de, veriminden bir kayıp olmadan çalışıyor. Konvensiyonel elektrik sobasının iki üç katı ısıtma etkisine sahip olan ürün, nem oranında da herhangi bir değişikliğe neden olmazken, elektrik enerjisiyle çalışmasından dolayı da oksijen seviyesinde de herhangi bir düşüklüğe neden olmuyor.

  • WhatsApp
  • Pinterest
  • E-Posta
Yorum Ekleme Alanı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Henüz yorum yapılmamış