Seranit Yapı Yüzde 20 İndirim Kampanyası

20’nci yılını kutlayan Seranit Yapı Grubu, hayata geçirdiği indirim kampanyasıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. 31 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Seranit Yapı Grubu markaları; Vanucci, Seranit ve Serra ürünleri 20’nci yıla özel indirimlerle evini yenilemek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Kampanya kapsamında; Vanucci mutfaklarda yüzde 20 indirim üzerinden yapılacak yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Seranit Porselen, Serra Seramik ve Vanucci banyolarda uygulanan yüzde 20 indirimin üzerine de yüzde 20 + yüzde 20 indirim uygulanıyor. İndirimlerin yanı sıra sağlanan 12 ay taksit imkanıyla hayal ettiğiniz ev gerçeğe dönüşüyor.

Göz alıcı ve fonksiyonel tasarımlarıyla göz dolduran Vanucci, evlerin en ayrıcalıklı mekanları olan mutfak ve banyolara sihirli bir dokunuş sunuyor. Vanucci mutfak ve banyolarla benzersiz bir uyum sağlayan ve kalitesiyle fark yaratan Seranit ve Serra karolar ise farklı kombinasyonlarla birbirinden şık mekanlar yaratıyor.

20’nci yıla özel düzenlenen kampanya kapsamında indirimler Yapı Kredi World Kard, Denizbank Bonus ve Akbank Axess’e özel peşin fiyatına 12 taksit fırsatıyla birlikte sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Türkiye geneline yayılan Seranit, Serra ve Vanucci bayilerinden birine uğraması yeterli.