Renkli Parke Modelleri

Renkli Parke
Peli Parke tarafından üretilen “Vintage Collection” modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle de mekanların çehresini değiştirmeye hazır. İlk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı’nda görücüye çıkan seri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

29 ülkeden 897 firma ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı’nın en dikkat çeken ürünleri arasında yer alan “Vintage Collection” Peli Parke tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknikle imal edildi. Sigara ateşine, gün ışığına, noktasal derbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken koleksiyonun öne çıkan en ilginç özelliği ise Türkiye’nin ilk renkli parkesi olması.
Türkiye’nin 49 şehrinden 95 ticaret odasının katıldığı fuarda Peli Parke tarafından üretilen “Vintage Collection” ilgi odağı oldu. Farklı kıvrımları ile döşendiği ortamlarda kendini hissettiren ve iddialı yapısıyla farklı bir stil sunan koleksiyon; hem trend hem de moda renkleri zemine taşırken kendine has tarzıyla mekanlara ayrıcalık katacak.
7.000’in üzerinde uluslararası sektör profesyonelini ağırlayan Intermob 2015’de; Vintage, City koleksiyonları ve Elegance Exclusive ile büyük ilgi toplayan Peli Parke; 5 yıl gibi kısa bir sürede sektörün en büyük oyuncularından biri olmuş ve ayrıcaklı ürünler tasarlamaya, üretmeye devam etmektedir.