Rengarenk Mutfak Perdeleri

Bu masal perdelerden birini sizde kendi mutfağınız için seçin ve mutfağınıza yeni bir ruh katın! Mutfaklardaki perde modası her geçen sene biraz daha eskiye doğru gitse de renkler hep modern ve modayı takip ediyor…

Turkuazlar, hasır tonları, turuncular, sarılar ve haki yeşilleri mutfaklardaki bu sezonun en favori renklerinden sadece bazıları. Ahşap perde çubukları ile rustik perdeler her zaman ki gibi mutfaklarda yine bir adım önde yerlerini alıyorlar.

Pencere ölçülerinize uygun perde modelleri şık ve kullanışlı modeller olmasının yanı sıra en çok tercih edilenlerden… Jaluziler ve büyük mutfak camları için Japon perdeler ise büyük mutfakları daha da zengin ve ultra modern gösteren perdeler.

Mutfağınız için doğru perdeyi seçerken kullanışlı olması birincil önceliğiniz olmalı. Küçük bir mutfağınız var ise büyük ve gösterişli perdeleri tercih etmeniz kullanım zorluğu yaratacak ve en önemlisi de çabuk kirleneceklerdir.

Renk renk, desen desen ve bin bir şekilleriyle sizi en iyi yansıtan modeli seçerek yeni sezona kusursuz bir mutfak düzeni ile girme şansını elde edebilirsiniz.

[scrollGallery id=97 start=5 autoScroll=false thumbsdown=true]