Profilo Siyah İnci Ankastre Setinde Yeni Yıl Kampanyası

Profilo Siyah İnci Ankastre Setinde Yeni Yıl Kampanyası


Sürekli yenilenen ürün profiliyle tüketicilerine dayanıklı, güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ankastre seti “Siyah İnci” yeni yılda mutfağını yenilemek isteyenler için çok şık bir seçenek. Bir mutfaktan çok daha fazlasını sunan “Siyah İnci” ankastre seti ile mutfaklar modern, şık ve çarpıcı bir görünüme kavuşuyor ve evin en şık mekanı haline geliyor.

“Siyah inci” ankastre mutfak setinde yer alan, 1 kuvvetli, 2 normal ve 1 ekonomik olmak üzere 4 gözü gazlı yeni OCA652 model siyah cam ankastre ocak, düğmeden otomatik ateşleme özelliğine ve en önemlisi tüm diğer Profilo ocakları gibi gaz emniyetine sahip. 60 cm kendinden kumandalı ve gazlı ankastre ocağı sert cam özelliği ile ekstra dayanıklı. Farklı ve şık tasarımıyla mutfaklara zarafet getiren, güvenli kullanım sunan çok şık bir ürün.

“Siyah inci” ankastre setinin fırını ise FRMA651S kodlu A enerji sınıfında yer alan bir ürün. Kendi kendini temizleme özelliğine sahip katalitik fırın arka duvarı ile hijyen sağlayan ve kolay temizlenen fırın, 6 ısıtma programına sahip. Sıcak hava dolaşımı, opsiyonel küçük yüzeyli ızgara, opsiyonel büyük yüzeyli ızgara, üst / alt ısıtma, alt ısıtma ve fanlı ızgara pişirme programları ile her yemeği tam kıvamında ve mükemmel pişiren siyah inci ankastre fırın, güçlü iç aydınlatmasıyla da çok rahat ve pratik bir kullanım sunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ankastre serisinin son ürünü ise DVA300S duvar tipi davlumbaz. 60 cm genişliğinde, siyah renkli ve çok şık olan yeni davlumbaz DVA300S hava çıkışlı veya hava dolaşımlı kullanım imkanı sunuyor. İhtiyaca göre istenildiği gibi ayarlanabilen 3 ayrı güç kademesi bulunan siyah inci davlumbaz güçlü emiş özelliği ile mutfağı yemek kokularından anında arındırıyor, bulaşık makinesinde yıkanabilen çelik filtresi çok kolay temizleniyor, aydınlatmaları ise mutfaklarda apayrı bir hava yaratıyor. Yeni yılda evinizi yenilemeye mutfaktan başlayın!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye’nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası BSH Grubu’nun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.