Philips TV PFL8008

Philips markalı TV’leri dünyada ve Türkiye’de pazara sunan TP Vision, olağanüstü kalite ve stili gelişmiş özelliklerle birleştirerek en seçici müşterilerin gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmış olan premium Philips Smart TV’leri içeren yeni PFL8008 serisini tanıttı.
philips-tv-8008
Philips TV PFL8008 serisi, gelişmiş ağ ve yayın altyapısı, yüksek düzeyde 2D ve 3D görüntü kalitesi, sofistike kullanıcı etkileşim özellikleri, interaktif Smart TV hizmetleri, işaretçiyle gezinme ve klavye girişi özellikli uzaktan kumanda özelliklerini içeriyor. Yeni yüksek performanslı Philips TV 8000 serisi modelleri, 2013 yılının ikinci çeyreğinde Avrupa, Rusya ve Türkiye’de satışa sunulacak.

BİRİNCİ SINIF MALZEMELERLE ŞIK VE MODERN TASARIM

FPL8008 Philips TV’lerin cam ekranları, parlak krom ‘U Frame’ ayaklıkla mükemmel uyumlu olan yüksek kaliteli çelik çerçeve ile tamamlanmış. Her ne kadar setler çok ince ve dar olsa da ekranın altındaki Philips armasının altında bir Skype kamera da kendine yer bulmuş durumda.

Yüksek performanslı çift çekirdekli işlemciler ile desteklenen PFL8008 Philips TV’ler, üstün hareket netliği için 1400 Hz Mükemmel Hareket Hızı, 3D Super Resolution ve ekranın harika yerleşik kontrastını daha da geliştirmek için Local Contrast özelliklerini içeriyor. 3D Max gözlükler, Premium 3D Derinlik ve Premium 2D-3D dönüştürmeyi destekliyor ve bu mükemmel bir 3D deneyimi sağlıyor.

MOBİL CİHAZLARLA KARŞILIKLI KABLOSUZ YAYIN AKIŞI

Smart TV kullanıcıları, PFL8008’in işaretleyici özellikli uzaktan kumandası ve dahili klavyesinin rahat kullanımını çok beğenecekler. Mobil cihazların artan popülerliği nedeniyle PFL8008 Philips TV’ler, mobil cihazlarla karşılıklı kablosuz yayın akışına olanak veren Philips MyRemote App, Wi-Fi Miracast ve SimplyShare uygulamalarını destekliyor.