Penelope Terapia’dan Sevgililer Gününe Özel!

Türkiye’nin yastık ve yorgan markası Penelope, sevgililer gününde sevdiğini ayrıcalıklı kılmak isteyenleri unutmuyor

Bu Sevgililer Günü’nde aşkınızı PENELOPE’nin şıklığı ve farklılığı ile ifade edin! Türkiye’de sağlıklı uykunun ilk adresi PENELOPE‘nin kaliteli uyku ürünleriyle 14 Şubat’ta sevgilinize vereceğiniz hediye ile farklılık yaratacaksınız.

Sevgililer gününde farklı ve sağlıklı bir hediye almak isteyenlerin ilk adresi olan PENELOPE, özel tasarımlı kaz tüyü yorgan ve yastıklarıyla tüketicilere mükemmel alternatifler sunuyor. Kaz tüyü dolgusu, kaliteli ve tüy geçirmez pamuk kumaşı ile uyku kültürüne yeni bir anlam getiren PENELOPE ürünleri şık ambalajları ile sizleri bekliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek yastık – yorgan mağazası PENOLOPE Mağazaları’ndan ve özel satış köşeleri PENELOPE Club’lardan temin edeceğiniz kaz tüyü, elyaf, yün, bambu gibi farklı ve kaliteli dolgulu yastık ve yorganlar sevgilinize verebileceğiniz şık hediye alternatifleri arasında yer alıyor…

Kaliteden ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi olan PENELOPE, uyuma alışkanlığı ve biçimine uygun, aranılan kalitede ve hafiflikte uyku ürünleri sunuyor. Bakteri barındırmayan kumaştan hazırlanan yorgan ve yastıklar aynı zamanda anti-alerjik özellikte bir hediye niteliğinde…

Stres alacak hediyeler

PENELOPE uyku ürünleri grubunun en özel ürünlerinden Terapia, Şubat ayının soğuk kış gecelerinde yumuşak dokusu ile sıcaklığı ve yumuşaklığını sunuyor. Sunduğu rahatlık hissi ile stresten arındıran PENELOPE Terapia yastık ve yorganlar aynı zamanda Türkiye’de ilk defa üç denye lif kalınlığında elyaf dolgusu ile inanılmaz bir yumuşaklık ve hafifliğe sahip. Derin, huzurlu ve sıcak bir uykunun anahtarını armağan eden PENELOPE Terapia çift kişilik yorgan 160 TL. PENELOPE Terapia yastık ise 63 TL’den satışa çıkıyor.

Bir MAYA TEKSTİL markası olan PENELOPE hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.pnlp.com.tr, www.mayatekstil.com veya www.uykumgeldi.com web adresleri ziyaret edilebilir.

BURAYA REKLAM GELECEK