Orgatec Fuarı’nda Bürotime Ürünlerine Büyük İlgi

Orgatec Fuarı’nda Bürotime Ürünlerine Büyük İlgi

Türkiye’nin lider ofis mobilya üreticisi Bürotime, Almanya Köln’de gerçekleşen Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı-Orgatec 2012’ye katılarak iş hayatına konfor ve keyif getiren ürünlerini sergiledi. 123 ülkeden 50 bin civarında ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Bürotime’ın Stripe, Dem Saloon, Nar, Cozy, Port, Armada, Fusion, Hills, Cross ve Fluid ürünleri ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

– Dünyanın en büyük on ofis mobilya markasından biri olmayı hedefleyen Bürotime, dünyanın en büyük mobilya fuarlarından Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı-Orgatec 2012’ye katıldı. 35 ülkeden 622 firmanın katılımıyla 23 – 27 Ekim tarihleri arasında Almanya Köln’de gerçekleşen fuarda Bürotime, yenilikçi ürünlerini tanıtmak ve yeni işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

Bürotime fuardaki standında VIP grubunda yer alan Armada ve Bend, yönetici grubundaki Meander, Cross ve Stripe, operasyonel grupta yer alan Stripe, Fusion, Nest, Hills, Fluid, Dem ve Dem Saloon ile Port koleksiyonlarına ait ofis mobilyaları, ofis koltukları, kanepe grubu ve bekleme grubu gibi ürünlerini sergiledi. Ürün çeşitliliği, renk kombinasyonları, öncü tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan Bürotime’ın standında, ofis hareketleri ve egzersizlerine dair uygulamalı ipuçları da fuarın ziyaretçileriyle paylaşıldı.

Uluslararası ziyaretçilerden Bürotime ürünlerine büyük ilgi
Özellikle fuarın ilk iki günü yoğun ziyaretçi alan Bürotime standını, başta Belçika, Hollanda, İngiltere ve Rusya’dan olmak üzere pek çok uluslararası alıcı ve iç mimar ziyaret etti. Bürotime markalı ürünler arasında en çok ilgiyi Stripe, Dem Saloon, Nar, Cozy, Port, Armada, Fusion, Hills, Cross ve Fluid ürünleri gördü. Bürotime ürünleri dayanıklılık, rahatlık ve tasarım konusunda uluslararası ziyaretçilerden tam not aldı.

En son mobilya trendleri bu fuarda
Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından Uluslararası Ofis Yönetim ve İç Tasarım Fuarı-Orgatec 2012, günümüzün mobilya trendlerini ortaya koyması açısından da dikkat çekiciydi. Fuarda açık ahşap renkler, krom rengi ayaklar, ana renklerin hakim olduğu bekleme grupları ve koltuklar ile ana sıcak renklerin hakim olduğu kumaşlar öne çıktı. Ayrıca açık ofis trendinin terk edilmeye başlandığı ve ofislerde daha çok özel alan yaratmaya yönelik panel bölücü, özel toplantı kabinleri gibi ürünlerin ağırlıkta olduğu da gözlemlendi.

Bürotime, mobilya sektörünün global aktörleriyle bir araya gelme ve dünya standartlarındaki ürünlerini uluslararası ziyaretçilere sunma fırsatlarını yakaladığı fuarı verimli bir şekilde geçirdi. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da yer alan hedef ülkelerdeki büyük firmalarla işbirlikleri yapmayı hedefleyen Bürotime, uluslararası fuarlara katılmayı sürdürecek.