1
×

Mutfaklarda Bu Yılın Renkleri

Bırakın mutfağınız size bazen romantik bir akşam yemeği bazen nostalji kokan bir kahvaltı yaşatsın.

Kullanılan renkler, mutfakta geçirdiğiniz zamanı keyifli anlara dönüştürebilmek için en az mutfağınızın dekorasyonu kadar önemli.

Açık renk tahtalar, beyaz ve mor dolaplar mutfağınızın bir kır evi esintisine kavuşmasını sağlayacaktır. Doğal tarzdan hoşlanıyorsanız, bu renkler ideal…

Modern ve sofistike bir görünüm için, dekorasyonda ağırlıklı olarak beyaza yer verin. Kontrast oluşturmak için koyu griden ve zeytin yeşilinden yardım alabilirsiniz. Mutfağınızın geniş ve ferah görünmesi için çok açık tonlarda mavilere ve açık kahverengilere yönelebilirsiniz.

mavi mutfak dolapları

Temizlik ve düzen tutkunlarına mavi ve beyaz renkleri öneriyoruz. Çünkü bu renkler titizlği ortaya çıkaran renklerdir. Mutfakta sadece iki renk kullanmak mutfağınızı biraz daraltabilir, mutfağınız geniş ise bu stil uygun ve oldukça şık bir görünüm katacaktır.

Vintage sevenlere koyu renk mobilyalar ve krem rengi dolaplar öneriyoruz. Beyaz ve mavi titizliğin yanı sıra mutfağınızın büyük görünmesini de sağlayacaktır.

vintage mutfak

Nane yeşilleri ve koyu kahverengiler yine mutfak için en ideal renklerdir.

Su yeşili ve açık kahve tonları da mutfağınızın sevimli görünmesini sağlayan pastel ve mutfak için uygun renklerdendir.

  • WhatsApp
  • Pinterest
  • E-Posta
Yorum Ekleme Alanı

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


  • mehmet daban

    merhaba benimde kendi tasarımım bir duşakabin uygulaması var.resimleriyle yaylaşmak istiyorum.kısaca duşakabinde tekneyi iptal ederek 10*19 mm cam tuğla üzerine duşakabini oturttum.duşakabin ve cam tuğla bütünleşti şık bir görüntü oldu.daha temiz bir kullanım alanı ortaya çıktı

  • Meltem

    Çok güzeller

  • Hüsnü Güneşdoğdu

    Mehmet bey resimleri gönderirseniz yayınlayabiliriz

  • Sefa

    Köydeki eve yaptırmak istiyorum