MODEKO İzmir Mobilya Fuarı

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı

Kelebek Mobilya Oturma Grubu
26 Şubat 2014’te kapılarını açacak olan Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2 Mart 2014 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 25 bin metrekarelik alanda kurulacak olan Mobilya Fuarı’nda 200’ün üzerinde firma ve marka ürünlerini tanıtacak.

Yerli ve yabancı mobilya sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği MODEKO İzmir Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. 26 Şubat’ta açılacak olan fuar 2 Mart’a kadar gezilebilecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda kurulan birbirinden özel standarda sergilenecek ürünler hala gizemini koruyor. Mobilya firmaları yılların bilgi birikimiyle oluşturduğu özel ekipleriyle yeni tasarımlarını ürüne dönüştürdü. Rekabetin yaşanacağı fuar alanında hangi ürünlerin hangi fiyatlarla görücüye sunulacağı sır gibi saklanıyor.

Son trendler
Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyalarındaki son trendlerin sergileneceği MODEKO 2014 İzmir Mobilya Fuarı‘nda 5 gün süreyle sektörün nabzı atacak. 25’inci kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılacak olan MODEKO 2014‘te 200’ün üzerinde firma ve marka, ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 25 bin metrekarelik fuar alanın tamamının kullanılacağı organizasyonda modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, Ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuvarları ile aydınlatma ekipmanları sergilenecek. İşlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarım fikirleriyle hayat bulan mobilyaların geniş yer alacağı standlarda, fonksiyonellik, konfor, kalite, renk, detay, boyut ve farklı uygulamalarıyla mobilyalar göz kamaştıracak.

Yeni iş fırsatları
Çeyrek asırdır düzenledikleri organizasyon ile çok sayıda katılımcı firmanın Türkiye ve dünyanın dört bir yanında ticaret yaptığına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, 25’incisi gerçekleşecek fuarda katılımcı ve ziyaretçilerine yeni iş fırsatlarının sunulacağını vurguladı. Eyigele, “Sektör temsilcilerimizle yaptığımız sıkı işbirliği ile firmaların ihtiyaçlarını tam karşılayan organizasyonlara başarıyla imza attık. 25’inci yılını kutlayacağımız MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, yine katılımcılarını ve ziyaretçilerini memnun edecek. Yerli mobilya üreticilerimizin hak ettiği yere ulaşmaları amacıyla başladığımız fuar çıkış amacıyla örtüşen hedeflere yürüyor. Özellikle ekonomik buhranların yaşandığı dönemlerde önemini artıran organizasyonumuz adeta ekonomik krizlere reçete yazılan bir merkeze dönüşüyor. Mobilyacılarımızın vizyon ve vitrin yeri olan fuarımıza Türkiye’den seçtiğimiz iller ve belirlediğimiz 20 hedef ülkeden alım heyetlerinin katılımlarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik” dedi.

Hedef 30 bin ziyaretçi
Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarı, 24 ülkeden yerli ve yabancı yaklaşık 27 bin profesyonel ziyaret etmişti. MODEKO 2014 25. İzmir Mobilya Fuarı’nı 30 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. Sektör profesyonelleri önceki yıllarda düğün sezonunun hemen öncesinde düzenlenen fuar tarihinin Şubat ayına öncelenmesinin yararlı olduğunu düşünüyor. Düzenleme tarihinin üç ay önceye çekilmesin sipariş alımlarını ve üretim planlamalarını olumlu yönde etkilediği vurgulanıyor. Fuar, 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.