Mavi Genç Odası Tasarım Fikirleri

Pembe her zaman kadınsı bir renk olarak kabul edilirken erkekleri sembol rengi ise mavi olarak benimsenmiştir. Bundan dolayıdır ki gençler odalarında mavi ve mavinin tonlarını tercih eder. Mavi renk beyaz veya diğer canlı renklerle hoş bir şekilde kaynaşabilir odaya  farklı bir hava katabilir.

İster mobilyada tercihiniz mavi tonlar olsun isterseniz duvar kağıdında veya sadece mavi bir halı ve perde bile işinizi görecektir.

Bundan yola çıkarak sizin için ilham verebilecek bir kaç mavi tonlarda genç odası takımlarını bir araya getirdir.

 

Accent-fabrics-and-wall-mural-ensure-that-this-bedroom-can-altered-with-ease-in-future Add-an-exclusive-shade-of-blue-to-give-your-kids-room-an-inimitable-look Black-and-white-also-seem-to-blend-with-blue-seamlessly Boys-bedroom-in-white-red-and-blue-with-bunk-beds-and-lovely-lighting Elegant-boys-bedroom-for-those-who-prefer-a-refined-look Exquisite-and-bold-boys-bedroom-in-navy-blue Fabulous-Boys-bedrooms-in-blue-and-white-perfect-for-a-teenage-kid Gorgeous-and-modern-boys-bedroom-with-beautiful-blue-accents Nautical-themed-kids-room-with-stars-and-stripes-thrown-in-for-good-measure Navy-blue-and-white-make-a-rich-refined-and-bold-combination-for-the-kids-room Sleek-and-ergonomic-boys-bedroom-that-incorporates-several-blue-hues Sophisticated-and-relaxing-boys-bedroom-with-shades-of-minimalism Stunning-and-stylish-teenage-boys-bedroom-design-idea-in-blue Stylish-modern-boys-bedroom-in-blue-and-grey White-and-light-blue-stripes-make-a-sophisticated-and-colorful-backdrop