Kelebek Mobilya’dan Ağustos Ayı Kampanyası

Kelebek Mobilya’dan Ağustos Ayı Kampanyası

Büyük Duvar Üniteleri
Kelebek Mobilya Ağustos ayı boyunca geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Kampanya boyunca Kelebek Mobilya Piazo salon takımı alan müşterilerine aynı ürünün teli koltuğunu hediye ediyor.

Kelebek Mobilya, sadece ay sonuna kadar geçerli ‘3+2+1 alana +1 bedava’ kampanyası ile tüketicilere çok özel bir fırsat sunuyor. Kelebek, Ağustos ayının ürünü ‘Piazo salon takımı’ alan müşterilerine, aynı ürünün tekli koltuğunu hediye ediyor.

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Kelebek Mobilya’nın, 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli ‘3+2+1 alana +1 bedava’ kampanyası kapsamında, ayın fırsat ürünü olan ‘Piazo salon takımı’ alanlar, aynı ürünün tekli koltuğuna sahip oluyor.

Estetik, konforlu ve dayanıklı
İnce kol yapısı ve tasarımını tamamlayan ahşap geçişleri ile farklı bir tarza sahip olan Piazo, evinize samimi ve sıcak bir atmosfer getiriyor. Sağlam iskelet dokusuna sahip ahşap bazalı ‘Piazo salon takımı’, konforlu ve dayanıklı olmasının yanı sıra, farklı kumaş seçenekleriyle estetik mekanlar oluşturulmasını sağlıyor.

Kelebek’te avantajlar bitmiyor
İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini yaşam alanlarına taşıyan Kelebek Mobilya’nın çok avantajlı fiyat kampanyalarıyla sunduğu oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları; başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor.