İstikbal Mobilya’dan Eva Yemek Odası Takımı

İstikbal Mobilya’dan Eva Yemek Odası Takımı

eva-yemek-odasi-01

Eva Yemek Odası Takımı, büfe, büfe aynası, vitrin, gümüşlük, compact Tv ünitesi, kitabeli masa ve 6’lı sandalyeden oluşmaktadır.
Eva Büfe: SÜnite kapaklı olarak tasarlanmış olup; tasarımında gövde ve kapaklarda farklı renk kombinasyonu kullanılmıştır. Kapak üzerinde kalın formda profil ve kulp ile devam eden parlak kalın şerit bulunmaktadır. Kapak iç dizaynında depolama amaçlı 1’er adet raf bulunmaktadır.
Eva Büfe Aynası: Büfe ile konsept oluşturacak biçimde tasarlanmıştır. Ayna panosu elips bir görünüme sahip olup; pano üzerinde renk baskılı ayna mevcuttur.
Eva Vitrin: İki kapaklı olarak tasarlanmış ünite panel ve cam bölmeli kapaklardan oluşmaktadır. Gövde ve kapaklar farklı renk kombinasyonlarında kullanılmıştır. Kapak üzerinde kalın hatlı profil ve dekoratif ince fitil kullanılarak tasarım desteklenmiştir. kapak iç dizaynında 2 adet panel 1 adet ise cam raflı kullanım alanı ve aydınlatma sistemi mevcuttur.
Eva Gümüşlük: Bir kapaklı olarak tasarlanmış ünite panel ve cam bölmeli kapaklardan oluşmaktadır. gövde ve kapaklar farklı renk kombinasyonlarında kullanılmıştır. kapak üzerinde dekoratif ince fitil kullanılarak tasarım desteklenmiştir. kapak iç dizaynında 2 adet panel 1 adet ise cam raflı kullanım alanı ve aydınlatma sistemi mevcuttur.
Eva Compact Vitrin: Ünite kapaklı, çekmeceli ve raflı bölümlerden oluşmaktadır. Ünitenin alt kısmında kapak ve çekmeceli bölüm olup, çekmecenin üst kısmında dvd, vcd, uydu alıcısı konulabilmesi için boş alan bırakılmıştır. Ünitenin üst kısmında eşyaların konulabilmesi için kapaklı ve raflı bölüm yer almaktadır. Pano, çekmece ve üst kapak üzerinde klapa kullanılarak tasarım desteklenmiştir.
Eva Kitabeli Masa: Açılabilir kitabeli masa olarak tasarlanmıştır. Masa orta kısmında kitabe kısmı açılarak masa büyüyebilmektedir. Masa alt kısmında L şeklinde ayaklar kullanılmıştır.
Eva Sandalye: Sırt kısmı belirli bir açıya sahip olup; oturma alanı ise geniş tutularak sandalyede ergonomik bir alan oluşturulmuştur. Sırt ve font kısım tamamen döşenmiştir. Döşemede farklı renk kombinasyonu kullanılarak tasarım desteklenmiştir.

Büfe 514,20 TL
Büfe Aynası 185,40 TL
Vitrin 814,20 TL
Gümüşlük 464,40 TL
Compact TV Ünitesi 949,20 TL
Yemek Masası (Kitabeli) 459,00 TL
Sandalye (2 Adet) 339,00 TL

eva-yemek-odasi-06

Konsept Ürünler
Eva Tatak Odası Takımı,Eva Genç Odası

1 yorum