İstikbal Mobilya Baza Modelleri

Marsilya Baza

marsilya-baza-beyaz-1

İşte hem şıklığıyla yatak odanızın havasını değiştirecek hem de evinizin yükünü sırtlayacak Marsilya Baza. Kapitoneli deri başlığı, metal şeritleri ile son derece modern ve şık bir dış görünüşe sahip. Özel kilit sistemi ve çift emniyetli amortisörleriyle ekstra güvenlik sunan Marsilya, geniş sandık hacmi ile yer bulamadığınız eşyalarınızı saklamak için ideal.

Fiyatı:150×200 cm 915,00 TL

Alize Yavrulu Baza-Yatak

alize-yavrulu-baza1

“Yatağım hem konforlu bir uyku ortamı sunsun hem de kullanımı rahat olsun” diyorsanız Alize Yavrulu Baza tam size göre.
Kullanım rahatlığı için… Alize Yavrulu Baza
Semi ortopedik, Bonel yay sistemiyle tasarlanmış Alize yatağın konforunu, portatif tekerlekli, yavru yatağın ve bazanın rahatlığıyla birlikte sunuyor. İsterseniz ana yatakla birleştirilerek çift kişilik yatak olarak da kullanılabilirsiniz. Özel örme kumaşı ve yatağın ömrünü uzatan kapitone dolgu malzemesiyle bu rahatlık yıllarca sizinle.

Fiyatı:90×200 cm 999,90 TL
200×200 cm 1,080,00 TL

Prestij Yuvarlak Baza

prestij-yuvarlak-baza-1

Rüyalardan ilham alındı, prestij tasarlandı.
İstikbal’den şıklık ve zerafeti buluşturan bir yenilik; Prestij Yuvarlak Yatak ve Baza.
İstikbal’in özel tasarımı olan cibinlik, yatak örtüsü ve yatak başlığında kullanılan parlak taşlar ile bu kusursuz güzelliğe karşı koyamayacak en keyifli uykunun tadını çıkaracaksınız.

Fiyatı:988,80 TL

King Baza

king-baza-mor

Evinizde bir türlü yer bulamadığınız eşyaları ortadan kaldırmaya, üstelik yatak odanızı göz alıcı, asil bir şıklıkla yenilemeye ne dersiniz?
Yenilik yatak odanızda! King Baza
İstikbal King Baza, iki farklı yükseklik alternatifi bulunan kapitoneli başlığı (King H130 Başlık, King H150 Başlık) ve yere yakın tasarımı ile modern ve sıra dışı bir yenilik. Yüksek yataklarınızla rahatlıkla kullanabileceğiniz King bazayı aynı tasarıma sahip King Puf ve King Berjer ile tamamlayın, yatak odanızın şıklığını bütünleyin.

Fiyatı:150×200 cm 661,80 TL