İstikbal Mobilya Side Yatak Odası Takımı

İstikbal Mobilya Side Yatak Odası Takımı

İşte beyazın asaleti, işte İstikbal’den Side Yatak Odası Takımı‘nın güzelliği. Beyazın su yeşili ile buluşmasından doğan zarafet yatak odanızda sizleri bekliyor ve sabahlarınızı aydınlatıyor.

Genel Bilgiler
Side Yatak Odası Takımı tarzı ve havası ile detaylarda kullanılan dekoratif uygulamaların yer aldığı bir tasarıma sahip olup,beyaz renkte tasarlanmıştır.
Takım formuna uygun kapak ve çekmecelerde sicim kulp uygulaması ise şık bir görünüm kazandırılmıştır.
Takım genelinde renk konfigürasyonunda genel itibariyle beyaz renk kullanılmıştır.
Gardırop, içerisinde elbiseleri depalanabilmesine olanak sağlayan raflı bölmeler ve elbise askılıkları kullanılarak fonksiyonellik arttırılmıştır.
İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler kullanım açısından çizilme,sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenme özelliğine sahiptir.
Ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup, hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır.
Ünitelerde yerden yüksek ayak kullanılmış olup, temizlik kolaylığı sağlanmıştır.
Gardırop taç kısımlarında dekoratif süs ve kulplarda porselen kulp ile birlikte püsküllü süs kullanılarak tasarım görsel olarak desteklenmiştir.
Gardırop dış kısmında yer alan 2 adet çekmece sayesinde ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır.
Sürgülü Gardırop kapakları üzerinde çerçeve ve çerçeve aralarında çapraz oluşturacak şekilde yer alan klapalar sayesinde görsellik arttırılmıştır.