İstanbul Mobilya Fuarı Ne Zaman Nerede?

İstanbul Mobilya Fuarı Ne Zaman Nerede?

ismob
Türkiye’de gerçekleştirilen en büyük mobilya fuarlarından biri olan İstanbul Mobilya Fuarı bu yıl ne zaman ve nerede başlayacak?

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, 185 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerinin sergilendiği ve tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan bir platform.

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden MOSDER’in Başkanı İsmail Doğan, geçen yıl düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)‘a hedeflediklerinin çok üzerinde bir ilgi olduğunu belirterek toplamda 110 bin katılımcı sayısıyla 500 milyon dolarlık ciroya ulaştıklarını ifade etti ve ekledi: “Bu yıl 12’incisini düzenleyeceğimiz İSMOB 2016 ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türkiye mobilya pazarına büyük katkı sağlamayı planlıyoruz. Yıllık ihracat hedeflerimizin ortalama yüzde 25’ini oluşturan İSMOB 2016, sektörümüz için büyük bir güç kaynağı. Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 3. büyük mobilya fuarının her yıl rekor bir katılımla ülkemizde düzenleniyor olması da mobilya sektörümüzün global konumunu önemli ölçüde sağlamlaştırıyor. Öte yandan Türkiye bir mobilya ülkesidir ve İSMOB 2016, bu yıl da Türk mobilya markalarının dünyaya açılan vitrini olacak”.

İSMOB ile Hedef 2023’e daha emin adımlarla ilerliyoruz
1000’den fazla markanın İSMOB aracılığıyla iş alanlarını genişlettiği ve yeni iş alanları edindiklerini belirten MOSDER Başkanı İsmail Doğan şöyle devam ediyor: “Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu olan İSMOB, birçok ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün buluşma noktası ve can damarıdır. Türkiye’yi 2023 yılında dünyadaki en büyük ilk beş ihracatçı ülke arasında görmeyi hedefliyor ve MOSDER olarak çalışmalarımızı bu yönde yürütüyoruz. Özellikle Türk mobilyasının sergilendiği İSMOB ile de 2023 hedefimize daha emin adımlarla ilerliyoruz”