İntema Mutfak’tan Yılın Son Kampanyası


Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, 23 Kasım’a kadar sürecek olan sonbahar kampanyasına başladı.

Kampanya kapsamında peşin fiyatına %25 indirim ve Garanti Bankası kampanyalı kredi kartlarına özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2 ay taksit erteleme imkanları sunuluyor. Brüt liste fiyatı 14.000 TL+KDV ve üzerinde mutfak alanlara ise bütün bunlara ek olarak General Electric buzdolabı veya Blanco eviye ve Artema armatür seti hediye ediliyor.

Mutfaklarını yenilemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu kampanyayla mutfaklarınız İntema Mutfak kalitesi ile buluştururken, mutfakta geçirdiğiniz mutlu anları daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Kampanya Detayları

o General Electric hediye buzdolabı (GTE 14 LS) veya Blanco eviye+Artema armatür set kampanyaları brüt liste fiyatı 14.000 TL+KDV ve üzeri alışverişlerde 15 Eylül-23 Kasım 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
o Peşin fiyatına kampanyalı kredi kartlarına özel 12 taksit fırsatları 15 Eylül-23 Kasım 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
o Kampanyalar sadece İntema Mutfak marka mutfak mobilyası alımlarında geçerlidir. Elektrikli cihaz, eviye ve batarya, tezgah (İntema Mutfak markalı laminat tezgah hariç) alımlarında geçerli değildir.
o General Electric hediye buzdolabı (GTE 14 LS) veya Blanco eviye+Artema armatür set kampanyaları Skala, Opaco, Monaco, Elegance, Fluido, Vega (lake), Inova (mat lake ve parlak lake) modellerinde ve bu modelleri içeren miks mutfaklarda geçerli değildir.