IKEA’dan Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

IKEA, 14 Şubat Sevgililer Günü için tasarladığı ürünlerle sevgiyi en iyi şekilde anlatmanın fırsatını sunuyor.

Sevgililer Günü’ne özel, her zevke ve her bütçeye uygun olarak tasarlanmış 8.000’i aşkın hediye alternatifleri bu yıl yine IKEA mağazalarında yerlerini alıyor. IKEA, bu özel gün için tasarlanan hediye alternatiflerinin yanı sıra sizlere, sevgiyi anlatmak için ilham kaynağı olabilecek farklı ürünler de sunuyor.

Birçok renk seçeneğinin bulunduğu mumlar, şamdanlar, ışıl ışıl abajurlar, özel sofralar için tasarlanmış renkli kadehler, sevdiğinizi her an yanınızda hissettirecek çerçeveler, kalp şeklinde halı ve yastıklar ile diğer pek çok alternatif IKEA mağazalarında sizleri bekliyor.

IKEA Ürünleri Sevgiyi Anlatıyor…

Sevgililer Günü’nde siz de sevdiğinize özel bir sofra hazırlığı içindeyseniz; IKEA’nın ürün gamında bulunan kalıplar, kadehler, tabaklar ve şamdanlar hem mutfağınızı renklendirecek hem de sofranızdaki şıklığı artıracak.

IKEA’nın simgesi haline gelen ve adeta aşkı kucaklayan kırmızı kalp yastık, bu yıl yine en çok tercih edilen ürünler arasında bulunuyor. Bu hediye seçeneğiyle sevginizi kısa ve anlamlı bir yolla sevdiğinize gösterebilirsiniz.

Sevdiğiniz Hep Yanı Başınızda…

Farklı boyut ve tasarımlara sahip renkli çerçeveler, IKEA’nın Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Sevdiğinizi her an yanı başınızda hissettirecek özel tasarımlı renkli çerçeveleri IKEA mağazalarında bulabilirsiniz.

IKEA mağazalarında sevdiğiniz kişiye ve size özel bir sevgi paketi de hazırlayabilirsiniz…
Dilediğiniz bir kutuyu seçerek…
Sıcacık bir battaniye…
Işıl ışıl bir aydınlatma…
ve rengarenk çerçevelere sevdiğinize özel bir paket hazırlayabilirsiniz…

Sevgililer Günü için hediyenizi seçmeden önce en yakın IKEA mağazasına uğrayın. Siz de IKEA mağazalarında her zevke ve her bütçeye uygun 8.000’i aşkın hediye alternatifleri arasından seçiminizi yapın.