IKEA Balkon Modelleri

IKEA Balkon Modelleri

IKEA mağazalarında hazırlanan 2013 yaz ürün gamındaki bahçe ve balkon ürünlerinin yanı sıra aydınlatma, sofra ve tekstil ürünleri her yıl olduğu gibi bu yıl da her zevke uygun olarak tasarlandı.
Baharın ılık havasını biran evvelevinde hissetmek isteyenler, IKEA mağazalarında bahçe mobilyalarından aydınlatmaya, sehpadan sandalyelere,masadan şezlonga, saksıdan renkli şemsiyelere, koltuktan rengarenk minderlere, salıncaklı koltuklara, dış mekan saksılarınave hamaktan plaj sandalyesine kadar yüzlerce çeşit ürünü bir aradabulabilirler.

IKEA bahçe aydınlatmalarıylakeyifli yaz akşamlarının tadına varın

IKEA’nın 2013 yaz ürün gamı içinde yer alan fonksiyonel aydınlatmalarsayesinde yaz geceleri aydınlanıyor. Güneş enerjisiyle çalışan bu dekoratifaydınlatma serisiyle artık elektrik masrafına de son veriliyor. Kablo ya da fişgerektirmeyen kullanımı kolay aydınlatmalar popüler modern çizgilerlesunulurken, rengarenk çelik ve camdan üretilen mum fenerleri romantik akşamlariçin ideal bir dekorasyon seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Dar alanlar için çözümler

IKEA’nın 2013 yaz ürüngamında yer alan değişik materyallerden üretilen bahçe ve balkon mobilyaserisinde yer alan katlanabilir masa ve sandalyeler küçük mekanlarda kolaylıksağlarken geniş alanlarda rahatlıkla kullanabilecek masa, şezlong, sandık veservis masaları ise bahçedeki her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik tasarlandı.

Yer kazandıran ürünler

Daha çok balkonlar ve küçükalanlar için masa ve oturma fonksiyonları sunan bir aile olan ROXÖ serisi parlak renkleri ile üst üstekonularak, küçük yaşam alanları için akıllı çözümler sunan bir ailedir. Kolaytemizlenebilme, kullanılmadığında yerden kazandırmak için üst üste geçebilmeözelliğine sahiptir.

IKEA PS ailesi diğer fonksiyonlarda olduğu gibi, bahçe mobilyalarındada IKEA stil ve dizaynını yansıtır.

Baharın enerjisi sofralara taşınıyor

IKEA’da özeldavetleriniz ve bahçe/balkon keyifleriniz için de aksesuarlar unutulmadı.Geometrik ve çiçek desenleri, rengarenk tasarımlar tepsilerden bardaklara,tabaklardan peçetelere kadar tüm malzemelere taşındı. Bahçe/ balkon ürünleri ile uyumlu rengarenk örtülerlehazırladığınız ikramlar ortamı daha da neşeli hale getirecek.