Hayat Tepe Bayrampaşa Projesi

Hayat Tepe projesi Bayrampaşa’da yükseliyor. 546 daireden oluşan 200 milyon dolarlık projenin 2014 Eylül’ünde teslim edilmesi planlanıyor.

Gayrimenkulün yanı sıra tekstil ve turizm alanlarında da faaliyet gösteren Özak Global Holding gayrimenkul alanındaki yatırımlarını düzenlediği bir toplantı ile tanıttı. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinin lansmanını müzisyen Tuluyhan Uğurlu’nun proje için yeniden düzenlediği besteleriyle gerçekleştirdi. 34 Portall ve İşİstanbul gibi iş merkezlerinin ardından konut projesi Özak Hayat Tepe Bayrampaşa’nın lansmanında konuşan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık “İstanbul dışında, İzmir ve Antalya kentlerini de mercek altına aldık. Farklı olabilme noktasında bizimle uyuşabilecek diğer kentlerdeki fırsatları da değerlendireceğiz” dedi. 200 milyon dolarlık Projeye yönelik teknik ve mimari sunumu gerçekleştiren Özak GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk ise “Birbirinin görüş açısını engellemeyen ve üçgen mimarisi sayesinde güneş ışığını her açıdan alabilen, üç ayrı bloktan oluşan projemizin; dörtte birini sattık. Müşterilere bin 700 metrekarelik kapalı sosyal alanın yanı sıra ‘modern ve provence’ olmak üzere iki farklı iç mekan seçeneği sunduklarına dikkat çekerek, fiyatlarımız 190 bin ile 980 bin lira arasında değiştiğin edikkat çekti. Coşkuntürk, toplam portföy değerlerinin 1.1 milyar Türk lirası olduğunu sözlerine ekledi. 200 milyon dolar olan projenin yüzde 25’inin satıldığını söyledi. Ataşehir’de 40 metrekarelik ve 80 milyon dolar yatırımla hayata geçecek bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Akbalık, Balmumcu’da da yatırımları olacağının sinyalini verdi.Akbalık, kredilendirme problemi nedeniyle sıkıntıya düşen Ora Avm ile ilgili fırsatlara da baktıklarını dile getiren Akbalık yabancıya da iki daire sattıklarını söyledi.

Peşin ödemeye yüzde 10 indirim
Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, sunan projede banka kredisinde 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Ayrıca 0,74’ten başlayan banka kredisi faiz oranları, yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma imkanı sağlıyor. Alışveriş merkezleri ve sosyal alanlara yürüme mesafesinde konumlanan projede, 24 saat güvenlik, tüm dairelere özel katlarla bağlantılı kapalı otoparklar, sosyal donatılar, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar banyosu, yoga, pilates, aerobik salonu, kafeler, çok amaçlı atölyede özel kurslar, yürüyüş parkurları, kapalı basketbol sahaları, satranç alanı, çocuk kulübü, tırmanma duvarı, açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor.