Häfele İle Sessiz Çekmeceler

Häfele İle Sessiz Çekmeceler

Mobilya, kapı donanımları ve aksesuarları konusunda sektör liderleri arasında yer alan Häfele, yenilikçi ürünleriyle yaşam alanlarına performans ve estetik kazandırıyor. Häfele, çekmeceve dolap kapaklarının yavaşlayarak kapanmasını sağlayan donanımları ile yaşam alanlarına dinamizm getiriyor; yeni ve üstün bir teknolojinin konforu en mütevazı evlerde bile kendini hissettiriyor .

Bir çekmece ya da dolap kapağı, küçük bir dokunuşla, kendiliğinden, yavaşça ve sessizce kapanıyorsa, artık:

  • Çekmece içindeki malzemelerin yerleri sarsıntıdan değişmiyor,
  • Çocukların elleri sıkışmıyor ve yaralanma riskleri ortadan kalkıyor,
  • Kapaklar açık kalmıyor ve unutulmuyor,
  • Çekmece ve kapaklar çarptıkça arızalanmıyor ve yıpranmıyor,
  • Dolap içlerindeki malzemeler çekmece ve kapaklar aralık kalmadığı için tozlanmadan temiz kalıyor,
  • Çekmeceler ve kapaklar çarparak kapanmadığı için gürültü olmuyor, demektir!

Häfele’nin yavaş kapanmayı sağlayan gizli kahramanları

Sessiz kapanan kapaklar için Huwil: sessiz hareket, yüksek teknoloji…

Ahşap ve alüminyum çerçeveli, kalkar ve kalkar-katlanır kapaklara uygun üretilen Huwil elektrikli makas donanımları. programlanabilir uzaktan kumandalı açma düğmesi, sessiz açılım ve entegre yavaş kapanma özelliğiyle Häfele teknolojisinin gücünü gösteriyor!

 

MAXI: 75, 90 veya 110° açılma özelliğine sahip MAXI, ahşap kapaklar ve alüminyum çerçeveli kapaklara uygulanabilir. Sahip olduğu hidrolik destekli donanım kapak açılırken devreye giriyor. Sonradan eklenecek piston vasıtasıyla yavaşlatıcılı yapmak mümkün.

FREE: Entegre yavaş kapanma mekanizması sayesinde sessizce kapanıyor. Bir parmağın dokunuşuyla 90° açılma özelliğine sahip FREE, üç yönde ayar imkanı sunuyor. Menteşe gerektirmeden kolayca monte edilebiliyor.

E-SENSO: Programlanabilir uzaktan kumandalı açma düğmesi ile, çift kanatlı kapaklara elektrikli açma kapama işlevi sağlayan E-SENSO, sessiz çalışma ve engelle karşılaştığında otomatik durma özellikleri taşıyor.

E-STRATO: Tek kanatlı ahşap ve alüminyum çerçeveli kapaklarda paralel hareket sağlayan E-STRATO elektrikli makas donanımı, programlanabilir, uzaktan kumandalı açma-kapama özelliği taşıyor.

E-VERSO: Ahşap kapaklar ve alüminyum çerçeveli kapaklar için diyagonal hareket sağlayan E-VERSO, elektrikli makas donanımı elektrik kesintisinde manual olarak çalışıyor. Her iki yönde önüne engel gelince otomatik olarak duruyor.

Sessiz kapanan çekmeceler için Moovit: modüler tasarım, kusursuz uyum…

Moovit modüler çekmece sistemleri yenilikçi tasarımıyla her tip mekana ve mobilyaya kolayca uyarlanabiliyor. Yüksek taşıma kapasitesi, dekoratif bordürleri, tam açılım özelliği, verimli alan kullanımı, hızlı montaj ve demontaj çözümleriyle mobilyada ve mekanda yeni bir devrim!

Mutfakta: Yüksek taşıma kapasiteli, tam açılımlı Moovit çekmece sistemleriyle, mutfaklar artık daha özgür! Tezgah altı dolaplara uyarlandığında, özellikle çatal bıçaklar için geniş iç hacme sahip çekmeceler elde etmek mümkün.

Salonda: Moovit modüler çekmece sistemleri, özel çekmece içi aksesuarları ve dekoratif bordürleri sayesinde uyumlu renk ve doku kombinasyonları yaratıyor. Bir büfe ya da kütüphane, Moovit çözümleriyle hem estetik hem de çok daha işlevsel!

Banyoda: Makyaj malzemeleri, bakım ürünleri ve diğer gereçler, Moovit’in suya dayanıklı çekmece içi organizasyonlarıyla hijyenik ortamda saklanabiliyor. Bol seçenek sunan bordürler, estetik görünüme de katkıda bulunuyor.

Ofiste: Ofis mobilyaları için tasarlanan CD/DVD’lik ya da dosya askı sistemleri, çalışma ortamlarının verimini artırıyor. Çekmece yanakları 90° olduğu için çekmece içlerinde maksimum kullanım alanı sağlıyor.

Laboratuvarda: Moovit’in çekmece içi bölümlemeleri, laboratuvar gereçlerine göre de uyarlanabiliyor. Yüksek teknoloji ürünü raylar çekmecelerin dengeli çalışmasını; hava basınçlı yavaş kapanma mekanizması ise çekmece içerisindeki ürünlerin birbirine çarpıp zarar görmesini engelliyor.

Mağazada: Moovit güvenlikli merkezi kilit sistemi ve özel tasarlanmış çekmece organizasyonlarıyla, mağazalarda ürün sergilenen dolaplara da kolayca monte edilebiliyor. Çekmece iç yüksekliğini artırıcı yan paneller depolama kapasitesini artırıyor.

Duomatic Premium menteşeler

Sessiz kapanma dünyasının yıldızlarından biri olan Duomatic Premium menteşeler, işlevselliği, farklı kapak açıları için ideal çözümleri, gövde içine entegre yavaşlatıcı özellikleriyle göz kamaştırıyor.