Fuga Mobilya Genç Odası Takımı

Fuga Mobilya
Modern mobilyalara sanatsal bakış açıları kazandıran Fuga Mobilya, tüm ürün gruplarındaki tasarım başarısını genç odalarında da gösteriyor.

Sedir genç odası takımındaki dinamik çizgileriyle mekanı hareketlendiren marka, beyazın sadeliğiyle de mobilyaların dinlendirici yönünü sergiliyor. Farklı yaşam alanlarına modern yaklaşımlar getiren Fuga Mobilya, Sedir genç odasıyla gençlere konforlu ve enerjik bir yaşam alanı sunuyor.

Geometrik formlar, beyaz ile sakin görünüm kazanıyor

Tasarımlarında fonksiyonel ve estetik unsurlara sıkça yer veren Fuga Mobilya, Sedir genç odasında da bu konudan taviz vermiyor. Geometrik formlu mobilyalarıyla öne çıkan Sedir genç odası; geniş oturma alanına sahip koltuğuyla konforu, kapaklı ve kapaksız raflarıyla da fonksiyonelliği garantiliyor.

Sedir genç odası takımı; karyola haricinde lake veya ceviz olarak, panolar ve kitaplıklar dışındaki bölümler ise özel ölçülerde üretilebiliyor. Takım; kitaplığındaki dikey ve yatak raflarla farklı ihtiyaçlara cevap veriyor; beyazın ağırlıklı olduğu kitaplıkta kullanılan sarı rengi, odanın atmosferinin canlandırıyor.

Fuga Mobilya’nın bu eşsiz genç odası takımıyla siz de evin enerjisini artırabilir, konforlu bir dinlenme ve çalışma alanına sahip olabilirsiniz.

genç odası