Ev Dekorasyon Ürünlerinde Heykel Formu


New York’un en hip semti Soho dahil olmak üzere dünyada 40’ı aşkın ülkede satılan ve ev dekorasyonuna ‘fonksiyonel sanat’ yaklaşımıyla yeni bir boyut kazandıran Carrol Boyes şimdi Türkiye’de !

Benzersiz ikonik çatal-bıçak tasarımları ve heykel formlu ev dekorasyonu ürünleriyle Carrol Boyes evlere stil, şıklık ve sanat katıyor! Carrol Boyes’un dünyadaki ünlü müşterileri arasında Sir Elton John, Madonna, Bette Midler, Sting, Sophia Loren, Brooke Shields, Cher ve Will Smith gibi isimler bulunuyor!

Tasarım endüstrisi tarafından bir ikon olarak görülen sanatçı, tasarımcı ve girişimci Carrol Boyes, Güney Afrika’dan aldığı ilhamla benzersiz bir ev aksesuarı markası yarattı. Tasarım, sanat ve kaliteye olan tutkusuyla Carrol
Boyes’un dünyada 40’ı aşkın ülkede satılan ikonik ürünleri Türkiye’de Beymen Home mağazalarında satışta!

Koleksiyon parçaları haline gelen tasarımlarıyla dünya çapında büyük ilgi gören Carrol Boyes, metal ev eşyaları, hediyelikler, sofra takımları ve masa üstü ürünleriyle ev dekorasyonuna sanat katıyor. Tasarım meraklılarının heyecanla beklediği markanın her ürünü birer sanat eseri gibi!

Farklı tasarımlarıyla benzeri olmayan çatal-bıçak setleri, sanatsal formlarıyla ev aksesuarlarına yeni bir boyut kazandıran pasta tabağı, tepsi, vazo, peçetelik, kase ve çaydanlık gibi objeleriyle Carrol Boyes tasarım severler için bir
tutkuya dönüşecek!

Carrol Boyes’un tasarımlarında kullandığı ve Güney Afrika’dan esinlendiği heykeller; metal, alüminyum, paslanmaz çelik ve kalay gibi malzemelerle ve çok ince bir işçilikle üretiliyor. Evinize, yemek masalarınıza ve yaşam alanlarınıza stil ve şıklık katmak için mutlaka Beymen Home mağazalarına uğrayın.

Carrol Boyes hakkında: Sanatçı, tasarımcı, girişimci ve başarılı bir işkadını olan Carrol Boyes, Güney Afrika
Tasarım Endüstrisi tarafından bir ikon olarak kabul edilmekte. Tasarım ve kaliteye yönelik tutkusu ve adanmışlığı, markasını her geçen gün daha da güçlendirirken CaRRol BoYeS Ltd’nin global başarısının temelini de
sağlamlaştırıyor.
Carrol Boyes, Güzel Sanatlar eğitiminin ardından kariyerine bir öğretmen olarak başlamış ve tanınmış bir sanatçı olarak geçirdiği on yılın ardından zamanının tamamını heykel tasarımlarına ayırmış. Boyes 1989’da fonksiyonel sanat, ev eşyaları işini kurmuş. Bu dönemde koleksiyon parçaları haline gelen tasarımları dünya çapında meraklıların ilgisini çekmiş ve kısa zamanda takipçileri oluşmuş.

CaRRol BoYeS Ltd, metal ev eşyaları, hediyelikler, sofra takımları ve masa üstü ürünleri tasarlayan, üreten ve dağıtan çok kültürlü bir şirket, firmanın adıyla çıkan ürün sayısı ise 1000’in üzerinde. Markanın kullandığı metal malzemelerden bazıları kalay, inceltilmiş ve dökme aluminyum, paslanmaz çelik, krom kaplı çinko. Ayrıca ahşap ve derinin yanısıra ABS reçinesi de tasarımlarda sıkça tercih ediliyor.
Güney Afrika’nın en başarılı tasarım işleri ve uluslararası ihracatçıları için standartları belirleyen CaRRol BoYeS Fonksiyonel Sanat, yurt içi ve yurt dışında 35’in üstünde mağazaya sahip. Koleksiyonlar ise dünyanın dört bir
yanındaki satış noktalarından bulunabiliyor.

Dofu Design hakkında: CaRRol BoYeS markasını ülkemizde Dofu Design ekibi temsil ediyor. Dofu Design

görselliğe ve işlevselliğe değer veren bir ekibin girişimi ile seçiçi bir kitleye hitap eden kaliteli ev tasarım ürünlerine, işlevsel sanatlara ve yaşam tarzı ürünlerine ev sahipliği yapıyor. Seçilen tasarımların fark edilir, orijinal, kaliteli, estetik ve işlevsel olmasına özen gösteriliyor.

Dofu Design ürün portföyünü tanınmış tasarımcıların, kaliteden ödün vermeyen üreticilerin, farklı coğrafyalardaki başarılı sanatçıların ve dünyaca ünlü sanat galerilerinin koleksiyonlarından bir araya getiriyor.

Satış noktaları: Tüm Beymen Home mağazaları