Enza Home Born Serisi

Enza Home Born Serisi

Evinizi, size yaşam alanı bırakacak kadar fonksiyonel, birbiriyle uyumlu, son modaya uygun, üstelik şık ve kaliteli mobilyalarla döşemek istersiniz, değil mi?
ENZA Home mağazaları, koltuk takımından yemek odasına, yatak odasından oturma grubuna,
ev tekstilden uyku ürünlerine kadar aradığınız her şeyi bir arada sunuyor,
size sadece seçim yapmak kalıyor.

YATAŞ, mobilya markası ENZA ile evlere şık, konforlu ve fonksiyonel tasarımlar getirmeye devam ediyor.
Yeni evlenenler ve evini yenilemek isteyenlerin uğradıkları ilk adres olan ENZA HOME, farklı ihtiyaçları tek çatı altında toplayarak, müşterilerine mağaza mağaza dolaşmadan en kaliteli, en konforlu ve en şık tasarımları bir arada bulma fırsatı sunuyor.

ENZA, konfor ve yaşam alanlarının öne çıktığı evler yaratıyor
Evde vakit geçirmenin keyfi hiçbir şeye değişilmez! Bu anlayışla yola çıkan Yataş’ın mobilya markası ENZA, konfor ve fonksiyonelliğin ön plana çıktığı, yaşam alanlarına daha geniş yer açan mobilyalarla evlere konuk oluyor.
Değişik metrekarelerde evler için seçenekler sunan ENZA HOME’larda eviniz ister büyük ister küçük olsun, şıklıktan ödün vermeyen tasarımlar bulmak mümkün. Köşe takımlar küçük evlerde yaşam alanı yaratırken, geniş oturma gruplarına eklenen berjer takımlar büyük evlerin en zevkli köşeleri oluyor.

ENZA mobilya, her yıl genişlettiği ürün gamı ve yeni tasarımlarında modadan da ilham alıyor. Sezon modasını tasarımlarına yansıtan ENZA mobilya, renk, desen ve materyallerle modayı podyumlardan evlere taşıyor.

Born Serisi ile evinizde ‘retro’ rüzgârlar esecek
Her sezon yepyeni ürünlere imza atan Yataş’ın mobilya markası ENZA, 2013 yılının en iddialı koleksiyonu Born ile yeni evleneceklerin de ilgisini çekecek.

Köşe koltuk, berjer ve yemek odası takımıyla ‘retro’ şıklığı salonunuza taşıyan Enza Mobilya Born Serisi, yatak odası takımıyla 70’li yılların havasını evinize getiriyor.
Sandıklı ve yatak olma özellikli Born Köşe Takımı, farklı kırlentler kullanarak tarzınızı yansıtma imkânı sağlıyor. Antrasit, gri ve vizon olmak üzere üç farklı rengi bulunan köşe koltuk takımı, modern ve kullanışlı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Born Köşe Takımı’na eşlik eden berjerler evinize geçmişin havasını taşıyarak, retro bir izlenim veriyor. Born Köşe Takımı, yumuşacık kumaşları ve her zevke hitap eden farklı renk seçenekleriyle evlerin sevilen ‘köşe’si oluyor.
Salonlardaki Born şıklığı, köşe takımıyla uyumlu Born Yemek Odası Takımı’yla tamamlanıyor. Ahşap ve antrasit grinin uyumunu yansıtan yemek odası takımı, konsolda kullanılan cam bölmeleri, fonksiyonel televizyon ünitesi, puf ve zigon sehpayla salonlardaki retro havayı tamamlıyor.
Farklı modüllerle eviniz mobilyanıza değil, mobilyanız evinize uysun
Born Yatak Odası Takımı, sunduğu farklı modül seçenekleriyle her ev ve zevke hitap ediyor. Yatak başı, gardırop kapakları ve komodin çekmecelerinde iki farklı seçenekle tüketiciye sunulan Born Yatak Odası Takımı ile hayalinizdeki yatak odasını yaratmanız mümkün.
Üstelik Born Yatak Odası Takımı, ahşap ve antrasit gri rengiyle evinizdeki diğer Born’larla uyumlu retro havasıyla dikkat çekiyor.