English Home'dan sıcak dokunuş!

English Home’dan Kışa Özel Ürünler

English Home'dan sıcak dokunuş!English Home soğuk kış aylarında evinize sıcaklık ve farklılık getiriyor.

Yaşadığı mekanlara değer verenlerin vazgeçilmezi, ev tekstilinin öncü markası ve yeniliklerin adresi English Home soğuk kış aylarında evinize sıcaklık ve farklılık getiriyor.

Sıcak tonların uyumunu evlerinize yansıtan English Home’dan içinizi ısıtacak lilalar, griler ve kahve tonlarına sahip battaniyeler, nevresim takımları ve farklı birçok ürün ile kış aylarının keyfini çıkartırken, soğuk kış günlerinde evlerinizden hiç çıkmak istemeyeceksiniz.

English Home’un pastel tonları ve çiçekli desenlerine ek olarak tüm English Home mağazalarında bulabileceğiniz alternatif renk seçeneklerine sahip ürünler evlerinizde hem maskülen hem de country tarzında bir hava katıyor.

Sıcak kahve ve gri tonlarının uyumuna sahip English Home nevresim takımları sayesinde Pazar keyiflerinizin gün boyu sürmesini isteyeceksiniz. Farklı renk alternatiflerine sahip şallar ise kış soğuklarında keyifli bahçe sohbetlerinize hiç ara vermeden devam etmenizi sağlayacak.

Yatak örtüleri, nevresim takımları, banyo ve mutfak ürünleri, kırlent ve yastıklar, perdeler, porselen ürünler, bebek ürünleri ve evinizin tüm tekstil ihtiyaçları, English Home farkıyla sıcacık yaşam alanlarınızın kış aylarında da vazgeçilmezi olacak.