En Kullanışlı Küçük Daire Tasarımları

Stüdyo Daireler son dönemde emlak piyasasında en çok tercih edilen daire tipidir. Genel olarak bekarlar ve öğrencilerin tercih ettiği stüdyo dairelerde önemli olan bu küçük alanlardan ziyadesiyle faydalanabilecek şekilde dekore etmektir. Bunları yapmak için bir kaç püf nokta vardır. Örneği kullanacağınız mobilyaların boyutları hem daha küçük olmalı hem de fonksiyonel olmalı. Modüler mobilyalar bu nedenden dolayı mobilya dünyasında önemli bir yer almaya başladı.

Aydınlık bir Stüdyo Daire

Stüdyo dairelerde yaşayanlar bilir şehrin en güzel yerlerinde oturma imkanları vardır çünkü bu tip küçük daireler ya rezidanslarda ya da büyük bir konut projesi içerisinde yer almaktadır. 2+1 ve 3+1 dairelerin maliyeti fazla olduğundan, geniş ailelerin de stüdyo daireleri tercih etmeyeceğinden dolayı şehrin en güzel yerlerinde oturmak stüdyo daire sahiplerine nasip olur.

Sizin için bir araya getirdiğimiz bu stüdyo dairelerde modüler mobilya kullanımın önemini görmenizin yanı sıra daire içinde kullanılacak dekoratif bir böle paneli ile tek odaları dairenizi 2 odaya çevirebilirsiniz.

İlham Verici Stüdyo Daire Tasarımları
Beyaz Stüdyo Daire Düzeni

Çekyat ile Stüdyo Daireler

İlginç Stüdyo Daire Tasarımı

Küçük Daire Tasarımı

Mekandan Tasarruf Edilen Stüdyo Daireler

Modern Stüdyo Daire Tasarımı

Renkli Stüdyo Daire Dekorasyonu

Stüdyo Daire Oturma Odaları

Stüdyo DAire Tasarımı

Tek Odalı Stüdyo Daireler

Yatak Odası Asma Tavanda Olan Stüdyo Daire