E.C.A Serel Rita ve Sapphire Serisi

E.C.A. SEREL, minimalist çizgisinden ödün vermeden tasarladığı Rita ve Sapphire serilerini tüketiciler ile buluşturuyor, banyolarda modern rüzgârlar estiriyor.

Modern tasarımları ve akıllı teknolojileri ile kullanıcıların dikkatini çeken E.C.A. SEREL, kendine özgü sade çizgisini koruyarak, Rita ve Sapphire serileri ile banyolardaki üstünlüğünü sürdürüyor. Dikdörtgen formların ve yuvarlak hatların en estetik halini yansıtan Rita ve Sapphire serileri, entegre asma klozet, duş teknesi, tezgah üzeri veya tezgah üzeri gömme lavaboları ile banyolarda eşsiz bir hava oluşturuyor.

LAVABO VE DUŞ TEKNELERİNDE RİTA VE SAPPHİRE FARKI

SEREL, her iki seride de bulunan lavabolarında gömme ve tezgâh üstü opsiyonları ile kullanıcıları pratik alternatifler ile buluşturuyor. Rita serisindeki dikdörtgen ve Sapphire serisindeki oblong formlu lavabo tasarımları, kullanıcılara temizlik kolaylığı sağlarken, estetikten de ödün vermiyor. Rita ve Sapphire lavabolar, 60x40cm ölçüleriyle tezgâh ve mobilya ile kullanımda da uyum sağlayarak banyo dekorasyonunda ön plana çıkıyor.

Rita ve Sapphire serilerinde yer alan duş tekneleri ise banyolarda işlevselliği ve tasarımları ile dikkat çekiyor. Rita Serisi, kurulanma alanlı veya sıfır zemin duş teknesi seçenekleriyle kullanıcıların beğenisini kazanırken, Sapphire Duş Teknesi ile Sapphire Serisi, kullanım kolaylığı sayesinde tüketicilerin tercih nedeni oluyor.

RİTA VE SAPPHİRE ASMA KLOZETLER KULLANIM KOLAYLIĞI SUNUYOR

Rita ve Sapphire serilerinde bulunan klozetler ise kullanım kolaylığı sayesinde hijyene önem veren tüketicilerin ilgi odağı oluyor. Yalnızca 4 litre su ile tam temizleme fonksiyonu sağlayan Rita ve Sapphire serilerindeki entegre asma klozetler, E.C.A. SEREL’in en son teknolojiler kullanarak tasarladığı, ankastre klozet bataryası ile birlikte kullanıldığında, kişisel hijyen konusundaki kullanım kolaylığı farkını gözler önüne seriyor. Yavaş kapanma özelliği sağlayan SEREL SilentClose ve klozet üzerinden kolayca sökülüp-takılmayı sağlayan SEREL EasyRelease fonksiyonlarına sahip olan yeni nesil SEREL klozet kapakları, Rita ve Sapphire asma klozetler ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu uyum, klozet temizliğini kolaylaştırdığından, kullanıcı ihtiyaçlarına tatminkar bir yanıt verebiliyor.