Duravit X-Large Serisi Banyo Mobilyaları

Bugün birçok kişi hem hareketli günlük yaşamlarını dengeleyecek hem de onlara bir sakinlik hissi verecek iç mekan mobilyaları istiyor. Bu odaların özelliği, görsel açıklık ve bir düzen hissinin oluşturulmasıdır. Bu da her tür malzemenin ortadan kaldırılması için bol miktarda saklama yeri olmasını gerektiriyor. Duravit’in X-Large mobilya serisi mimari ve sadeleştirilmiş tasarımı sayesinde görsel açıdan sakinleştiricidir. Sieger Design, Duravit’in en çok çeşidi olan banyo serisini tekrar yorumlamada ince çizgiler ve şık hatlardan yararlanmıştır. Modern ve son derece çok yönlü olan X-Large, şimdi günümüzün mimari ve teknik ruhuyla her zamankinden daha fazla uyum içinde.
duravit1
Mobilyaların ön kenarındaki hafif ve ince hatlar önemli tasarım özellikleridir. Bunların toplam kalınlığı 24 mm’dir. Ancak, gerçekte görünen sadece 12 mm’lik özellikle düz ve sadeleştirilmiş bir kenar yüksekliğidir. Bu küçük ama ince kenar detayı, mobilyaya bir gölge boşluğu vererek neredeyse yüzer gibi bir etki oluşturur. Genişlikleri 80 ila 200 cm arasında değişen konsollar geniş odaların uzun kenarlarını en uygun biçimde öne çıkarır ama aynı şekilde oteller veya küçük odalar için özel çözümler sunar.

Eş konsolların iki farklı derinliği vardır: 55 cm ve daha dar olan 48 cm. Bu, mobilyaların yer kaplamayan lavabolarla da güzel uyum sağlaması, özellikle küçük odalar için önemli bir farktır.

X-Large mobilyada daha da fazla çeşit vardır. Etajerli lavaboların genişlikleri 40 ila 120 cm arasında değişir. Bunlarda bir kapak, çekmeli bölme ya da iki çekmece vardır. Uzun dolapların genişliği 30 cm’den başlar. Ayrıca, kumaş kaplamalı hareketli dolap ünitesinde de diğer eşyalar saklanabilir ve her yaştan insan bunun ünitenin üzerine rahatça oturabilir.

Boyadan kaplamaya ve gerçek ahşaba kadar uzanan sekiz farklı renk seçeneği bulunur. Bu program; fırçalanmış, gerçek ahşap meşe cilası ve doğal ceviz kaplama gibi özellikle doğal his veren renk seçeneklerini de içerecek şekilde genişletilmiştir. Duravit bu seriye bir de mat beyaz renk seçeneği ekledi.

Ayna üzerinde şık bir ışık yansıtıcı bulunuyor. Yenilikçi teknolojiyle yüzün parlamadan en uygun şekilde aydınlatılması için çekici renkte, dolaylı ve homojen LED ışık sağlanmıştır.

Duravit, aynalı dolaplar için isteğe bağlı olarak eklenebilen bir ses sistemi geliştirmiştir. Mükemmel ses yayını yapar ve özellikle banyo için tasarlanmıştır. Bluetooth uyumlu tüm aygıtlar sistemi kumanda etmede ve müzik çalmada kullanılabilir. Kullanımı kolay olduğundan ses sistemi proje işinde kullanılmaya da uygundur.

Bu seride sekiz farklı yüzeyi olan ve bu sayede mevcut Duravit serilerinin tamamıyla birleştirilebilen toplam 112 model bulunuyor.