Dış Cephelerde Yeni Moda

Dış Cephelerde Yeni Moda

Mimari projelerdeki sonuç odaklı yaklaşımı ve hızlı tedarik sistemiyle birçok firmanın çözüm ortağı olan NG Kütahya Seramik, teknik özellikli ürünleriyle dış cephe kaplama sistemlerinde de fark yaratıyor.

NG Kütahya Seramik dış cephe kaplamalarında, 50×50 cm, 60×60 cm, 100×50 cm, 66×33 cm, 85×42,5 cm ölçüleriyle ebat ve tasarım çeşitliliğini bir arada sunuyor. NG Kütahya Seramik, koleksiyonlarında yer alan doğal taş efektler, parlak ürünler, mozaik kesimler, rölyefli, özel dokulu ürünler ve birçok farklı desen çeşitliliğiyle dış cephelere yenilikçi ve modern yorumlar kazandırıyor.

NG Kütahya Seramik, farklı yüzey alternatifleri ve büyük ebatlı porselen karolarıyla, oteller, üniversiteler, okullar, iş-alışveriş ve sağlık merkezleri gibi büyük tesislerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor.

NG Kütahya Seramik’in 100×50 cm ve 85×42,5 cm ebadındaki serileri, lappato ve rektifiye teknik özelliklerinin yanı sıra, şık tasarımları ve uygulamalarda daha az fire vermesiyle de dış cephede en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Profesyonellerin ve kullanıcıların beğenisine sunulan NG Kütahya Seramik’in porselen karoları, dış cephe uygulamalarında yaygın olarak kullanılan yapıştırma sistem, konstrüksiyona yapıştırma sistem, klipsli sistem ve gizli klipsli sistem uygulamalarına uygun olarak üretiliyor.