Devon&Devon 2013 Koleksiyonu


Dünyaca ünlü, İtalyan tasarım markası Devon&Devon, 2013 Koleksiyonu’nda yer alan yeni küvet alternatifleri President ve Mida ile banyolara şıklık ve ihtişam katıyor.

Antik Floransa geleneği olan altın varak uygulamasını yeniden yorumlayarak tasarlanan Mida, el yapımı 24 karat altın varak uygulamalı görünümüyle öne çıkıyor. Dış yüzeyinin uzun ömür ve sorunsuz bakıma sahip olması için özel yarı saydam şeffaf koruma uygulanan Mida, light gold Coventry model musluk ve fırça darbeli altın Flora ayakları ile birlikte satışa sunuluyor.

Geometrik kabartma yapısı, neo-klasik detayları ve büyüleyici yüzey yapısıyla dikkat çeken President ise heykelsi zarafeti ile göz dolduruyor. Devon&Devon’un özel olarak geliştirdiği White Tec karışımdan, özel bir pigmentasyon süreci kullanılarak, yapılan President’in klasik beyaz versiyonuna ek olarak, cezbedici Cream Shade rengi de bulunuyor. Panel seti ve yan-üst yüzey için dekoratif mermer parça seçenekleri de bulunan President’ın duvar için sağ köşeye, sol köşeye ve ortaya konumlandırmak üzere farklı versiyonları da koleksiyonda yer alıyor.

BURAYA REKLAM GELECEK