Dekoratif Fotoğraf Çerçeveleri

Herkes sevmez fakat duvarları fotoğraf çerçeveleri ile süslemeyi sevenler çoktur. Hem hatıraları taze tutmak hem de dekoratif bir görüntü için dekoratif fotoğraf çerçeveleri olmazsa olmazlardandır. Eğer siz de fotoğrafları çok seviyor fakat kendinizi sınırlandırılmış gibi hissediyorsanız durun! yardımınıza geldik.

Nasıl fotoğraf seçilmeli, hangi fotoğraf çerçeveleri kullanılmalı, çerçevelerin dizilimi nasıl yapılmalı gibi aklınıza takılan soruların cevapları aşağıda;

Dekoratif Fotograf cerceveli

Dekoratif Fotograf cerceveli 1

Öncelikle fotoğraf çerçevelerinizi duvara çivilemeden önce elinizdeki çerçevelerin boyutlarıyla uygun kağıtlar ile bir şablon oluşturmalısınız.

Dekoratif Fotograf cerceveli 9

Dekoratif Fotograf cerceveli 8

Çerçeve seçiminde dikkat edilmesi gereken husus hepsinin tek renk olmasıdır. Çerçeve kalınlıkları farklı olabilir fakat renkleri aynı olmalıdır.

Ayrıca eğer elinizde eski çerçeveler var ise yenisini almanıza da gerek yok biraz bakım ve boya ile onları kullanabilirsiniz.

 

Dekoratif Fotograf cerceveli 7

Dekoratif Fotograf cerceveli 6

Dekoratif Fotograf cerceveli 5

Dekoratif Fotograf cerceveli 4

Fotoğraf seçerken ise bizim tavsiyemiz renklerin uyumlu olmasıdır. Yani bütün çerçevelerdeki fotoğraflar ya beyaz ve siyah tonlarda olmalı ya da renkli olmalı.

 

Dekoratif Fotograf cerceveli 3

Dekoratif Fotograf cerceveli 2