Dekoratif Aydınlatma Önerileri

Dekoratif Aydınlatma Önerileri

Evlerin arka plandaki kahramanları aydınlatma elemanlarını bambaşka bir çehreye büründüren tasarımcılar, bu vazgeçilmez parçaları dekoratif objeler haline getirdi
BOHEM BİR EV ORTAMI

Hayvan figürleriyle aranız iyiyse bir de bu abajur gibi bir parçayla kombinlenmişse evinizin en sevilen ayrıntıları haline gelebilir. İngiltere’de Parisian Ateiler tarafından satışa sunulan ürünler bohem bir ortam yaratıyor.

UÇAN BALON AHENGİ

Uçan balonların herkesin hayatında ayrı bir yeri vardır. Uçan balondan esinlenen tasarımcıların çocuk odaları için ürettikleri bu lambalar anıları da içinde barındıracak.

ÇEKMECEDEN KİTAPLIK YAPTILAR
Yan duran iki çekmeceyi kitaplığa çeviren tasarımcılar, devrilme hissi yaratan kitaplığı oturma odaları için düşündüler. Tabi son söz sizin…

TETİĞE BAS KAPIYI AÇ

Aydınlatmadan bahsederken ilginç bir kapı kolu gözümüze çarptı. Bir tetikten yola çıkan tasarımcılar yine ilginç bir ayrıntıya imza attılar. Bu arada kahve fincanlarından ya da bir el lambasından esinlenerek tasarlanan lambalar da dikkat çekici.

KAMERALAR SİZİ İZLİYOR

Kendinizi bir dizi setinde ya da bir klipte hissetmek istiyorsanız kamera görünümlü bu alüminyum aydınlatma ürünleri tam size göre.