Creavit Planet Armatür Serisi 2013

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, yenilikçi ürünleriyle banyolarınızın şıklığını tamamlıyor. Markanın zengin ürün yelpazesi arasında yer alan joystick kumandalı “Planet Armatürler” özel tasarımları, işlevsel ve pratik kullanımları ile öne çıkıyor.

Yaşam kaynağımız olan su, özgün tasarımlı banyo armatürlerinde sanatla buluşuyor. Suyun akışına yön veren armatürler estetik ve şık görünümleriyle banyolarınızın havasını değiştiriyor. Keyif veren banyoların aranan ürünlerinden Creavit armatürlerin yeni “Planet” serisi, özel tasarımlı gövdesi ve zarif kumanda kolu ile armatür modasına yön veriyor. Joystick kumandalı “Planet Armatürler” işlevselliği, pratik ve konforlu kullanımıyla da fark yaratıyor. Markanın zengin ürün yelpazesinde yer alan Creavit lavabo seçenekleri ile birlikte kullanıldığında banyolarınızda mükemmel bir bütünlük oluşturan Planet Armatürlerin “uzun ve kısa lavabo armatürü” olmak üzere farklı lavabolara yönelik çözümler sunan iki çeşidi bulunuyor.

Yaşam kaynağımız olan su, özgün tasarımlı banyo armatürlerinde sanatla buluşuyor. Suyun akışına yön veren armatürler estetik ve şık görünümleriyle banyolarınızın havasını değiştiriyor. Keyif veren banyoların aranan ürünlerinden Creavit armatürlerin yeni “Planet” serisi, özel tasarımlı gövdesi ve zarif kumanda kolu ile armatür modasına yön veriyor. Joystick kumandalı “Planet Armatürler” işlevselliği, pratik ve konforlu kullanımıyla da fark yaratıyor. Markanın zengin ürün yelpazesinde yer alan Creavit lavabo seçenekleri ile birlikte kullanıldığında banyolarınızda mükemmel bir bütünlük oluşturan Planet Armatürlerin “uzun ve kısa lavabo armatürü” olmak üzere farklı lavabolara yönelik çözümler sunan iki model bulunuyor.

Seramik sağlık gereçlerinin yenilikçi markası Creavit, banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlıyor. Özel ve seçkin tasarım ürünleriyle banyo modasının öncülüğünü yapan marka, banyolara kazandırdığı; kullanışlı, işlevsel ve estetik çözümlerle evlerinizin şıklığını tamamlıyor.

Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin %40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmet ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Creavit bünyesinde Amerika’ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriyor. Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak büyümesini istikrarlı olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’de yeni bir showroom açan Creavit, ülkemizde vitrifiye alanında bu başarıyı gösteren iki firmadan biri sayılıyor.

BURAYA REKLAM GELECEK