Creavit Nava Armatür Serisi


Creavit’in ıslak mekanları “yaşam alanı”na dönüştürme hedefi ile paralel olmasının yanı sıra Nava armatür serisi, aynı zamanda fark yaratan lüks bir ürün.

Değişiklik isteği insanın doğasında var. Çünkü amaç daha iyiyi, güzeli; daha fonksiyonel ve çağdaş olanı yakalamak. Creavit Nava serisi, tam da bu tür bir arayış içinde olup, “Ruhumdaki değişim, banyoma da yansısın” diyenlerin tercih edeceği bir ürün.

Bu yüzden de banyolarında farklılık arayanlara ve klasik çizgiler yerine modern tasarımlarla bütünleşmek isteyenlere hitap ediyor.

Creavit’in ıslak mekanları “yaşam alanı”na dönüştürme hedefi ile paralel olmasının yanı sıra Nava armatür serisi, aynı zamanda fark yaratan lüks bir ürün. Uzun ömürlü seramik diskli kartuşu, özel akış filtresi ve otomatik kilitlemeli duş kumandasıyla Nava, bir armatürden beklenenden fazlasını sunuyor.

Creavit tasarımı lavabo ve banyo mobilyalarıyla da kusursuz bir uyum sergilerken, keskin hatlarıyla da göz dolduruyor. Lavabo, banyo, bide ve mutfak armatürlerinden oluşan Nava serisi tüm Creavit satış noktalarında yer alıyor.