Creavit Gömme Rezervuar

Creavit Gömme Rezervuar


Banyolarda yarattığı yaratıcı ve estetik çözümlerle evlerinizin şıklığını tamamlayan Creavit, Gömme Rezervuar grubunu tüketicileriyle buluşturuyor. Akılcı tasarımlarıyla banyolarda yer kazandıran gömme rezervuarlar yenilikçi duruşlarıyla da banyolarınızın havasını değiştiriyor. En küçük banyoları bile rahatlatan gömme rezervuar uygulamaları ile banyonuz daha işlevsel ve konforlu bir hale geliyor.

Duvar içine gömülen yapısı sayesinde dış yüzeyde oldukça ince bir form yakalayan gömme rezervuarlar banyonuza yer kazandırırken estetik bir görünüm de sağlıyor. Özellikle Ultra sessiz doldurma fonksiyonu ile dikkat çeken üründe yer alan 3 lt ve 6lt iki farklı su boşaltım fonksiyonu su tasarrufuna yardımcı oluyor. Türkiye’de ilk ve tek olan “vida kullanmadan takılabilen panel bağlantı şablonu” ürüne kolay montaj ve kolay kullanım avantajları kazandırıyor. Sular kesildiğinde rezervuar içindeki suyun şebekeye geri dönmemesi ve kendi kendini temizleyen valf mekanizması da Creavit gömme rezervuar grubunun dikkat çekici diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Gömme rezervuarların kumanda panelleri de özgün modelleri ve kişiye özel tasarım özelliğiyle benzerlerinden ayrılıyor. Banyonuzun şıklığını tamamlayan kumanda panellerinin Ufo, Drop, Ore modelleri özel renk, kaplama ve buton seçenekleriyle dikkatleri çekerken istenen renk ve desende uygulama yapılmasına imkan veren Design modeli banyonuzu kişiselleştirmenize yardım ediyor.

Banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit zengin ürün yelpazesiyle, keyif veren banyolar yaratmak için çalışıyor. Creavit ürünleri üretim aşamasında uzun ömürlülük ve üstün performans konusunda pek çok dayanıklılık ve sağlamlık testinden geçiriliyor. Maksimum müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren ve geniş bir servis ağı bulunan Creavit, gömme rezervuar grubu için 10 yıllık bir garanti süresi veriyor. İnce bir zevkin ürünü olan gömme rezervuarlar minimal ve dekoratif çizgileriyle banyolarınıza nefes aldırıyor.

*Gömme Rezervuarlar: 150-500 TL arasında, Kumanda Panelleri: 30- 250 TL arasında ürün özelliklerine göre değişen liste fiyatlarıyla satışa sunuluyor.