Creavit Bull Banyo Takımı 2013


Çağlar boyunca yeniden doğuşun, dönüşümün ve verimliliğin sembolü olan boğa figüründen ilham alınarak tasarlanan Creavit Bull Banyo Takımı 2013 yılı banyoları için beğeniye sunuluyor. İsmi gibi maskülen, iddialı ve sıra dışı tasarımıyla öne çıkan Creavit Bull Banyo Takımı; lavabo ve klozet görselliğini fonksiyonellikle zenginleştirilerek banyolarınızın havasını değiştiriyor.

Banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapıyor. Anadolu’dan Mezopotamya’ya, Yunan mitolojisinden Mısır’a kadar tarih boyunca pek çok medeniyetin kullandığı simgelerden biri olan boğa figüründen ilham alınarak tasarlanan “Creavit Bull Banyo Takımı” ile banyolarınıza geliyor. İlhamını doğadan ve canlılardan alan bu banyo takımı, bütün görkemiyle yeni yılda yepyeni başlangıçlara gönderme yapıyor.

Banyolarınızın şıklığını tamamlayan Creavit Bull Banyo Takımı yarım ayaklı lavabo, asma ve tek klozet seçeneklerinden oluşuyor. Keyif veren banyoların yaratıcısı Creavit, takımdaki klozetlerin Creavit gömme rezervuarlar ve birbirinden zengin seçenekli kumanda panelleriyle kullanılmasını öneriyor. 50×65 cm ölçülerindeki lavabo, Creavit armatürler ve metal aksesuarlarla tamamlandığında banyolarınızda muhteşem bir bütünlük oluşturuyor.

Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1.5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin %40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmet ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Creavit bünyesinde Amerika’ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriyor. Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak büyümesini istikrarlı olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’de yeni bir showroom açan Creavit, ülkemizde vitrifiye alanında bu başarıyı gösteren iki firmadan biri sayılıyor.