Çilek Pozitif Meşe Genç Odası Koleksiyonu

Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, gençlerin dünyasına hitap eden şık ve fonksiyonel koleksiyonu Pozitif Meşe’yle, hem kızların hem erkeklerin zevkine uygun seçenekler sunuyor.

Belirli bir yaş grubuna özel tasarım ve üretim fikrini hayata geçiren ilk marka olan Çilek; yaşam alanlarını kendi zevklerine uygun hale getirmek isteyen gençler için hazırladığı Pozitif Meşe serisiyle, genç odalarında işlevsel ve olumlu bir hava oluşturuyor.

 

Kendi odanı kendin yarat
Çilek’in ‘kendi odanı kendin yarat’ tarzına uygun yetenekli serisi Pozitif Meşe, modül ve aksesuarları kullanışlı bir şekilde buluşturuyor. Farklı kullanımlara imkân sağlayan seri, çok fonksiyonlu modül, mat alüminyum ve temperli cam detaylarla genç odalarında akılcı çözümler sunuyor.
Meşe sıcaklığında kamp ortamı

Pozitif Meşe Maceracı Karyola: Bir kamp ortamını yansıtan, odanın en renkli parçası Maceracı Karyola; başucunda gerili çadırı, kenarlara toplanan tentesi ve içine asılı lambasıyla adeta kampta uyuyormuş hissi veriyor. Başucundaki cepler de karyolaya işlevsellik kazandırıyor.

Meşe ve metalin uyumu
Pozitif Single Karyola: Geometrik alüminyum süslemelerle yatağı destekleyen kıvrımlı başucu ve sıra dışı profil ayaklarla güçlü yapıya sahip karyolada, meşe ve metalin uyumu dikkat çekiyor.

Pozitif Single Ranza: Aynı odayı paylaşan kardeşler için harika bir çözüm sunan ranza, iki ayrı karyola olarak da kullanılabiliyor. AB standartlarındaki sağlam profiler de güvenliği tamamlıyor.

İşlevsel modüller odanın her köşesinde
Pozitif Kitaplık: Ölçüleri sayesinde her odanın her köşesinde kendisine yer bulan kitaplığın iki çekmecesi ve kapaklı bir bölmesi bulunuyor. Dar ve uzun formu farklı kullanıma olanak sağlıyor. Pozitif Large

Çalışma Masası: Geniş çalışma masası, büyük kapaklı dolabı, kilitli çekmecesi ve kırtasiye malzemeleri için tasarlanmış çekmecesiyle, her şeye ulaşmayı kolaylaştırıyor.

Pozitif Large Çalışma Ünitesi: Sürgülü cam kapaklı bölme ünitenin görünümünü zenginleştiriyor. Metal pano ise mıknatıslarla notları asmayı sağlıyor.

Hayatı kolaylaştıran tasarımlar
Pozitif Meşe ‘Reform’ Dolap:
 Küçük odalar için geliştirilen iki kapılı, LED aydınlatmalı dolap, boyutlarına rağmen çok sayıda rafı ile şaşırtıcı bir saklama kapasitesine sahip.

Pozitif Meşe ‘Seyir’ Dolap: Geniş iç hacmi ve orta kapıdaki aynası ile öne çıkan üç kapılı dolap, harekete duyarlı LED aydınlatmalı askılık ve iç kısımdaki çekmeceleriyle hayatı kolaylaştırıyor.

Sürgülü Dolap: Sürgülü sistemle açılan kapakları sayesinde dar alanlar için avantaj sağlayan dolap, iki kapakta bulunan boy aynasıyla odaya derinlik katıyor.

Pozitif Tall Çamaşırlık: Dikey formda sekiz kare görünümlü dört çekmeceye sahip bu sıra dışı çamaşırlık işlevselliğiyle çok ilgi çekiyor.