Çilek Mobilya’da Değiştirme Kampanyası Başladı

Tüm Çilek Odası mağazalarında iki ay boyunca geçerli olacak, %30’a varan indirim avantajı sağlayan değişim kampanyası başladı.

Bu yıl da, 01 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında, beğendiğiniz tüm Çilek ürünlerini %30’a varan indirimlerden yararlanarak alabilirsiniz. ‘Yılın Değiştirme Kampanyası’yla eski mobilya ve aksesuarlar evinizden alınarak, yerine Çilek’in 5 yıl garantili ürünleri ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte teslim ediliyor. Çilek, geleneksel hale gelen ‘Yılın Değiştirme Kampanyası’nı 1 Mart itibarıyla başlattı. Türkiye’deki tüm Çilek Odası mağazalarında satışa sunulan mobilya ve aksesuarlar için geçerli olan ve her seferinde büyük ilgi gören kampanya, yılda sadece bir kez yapılıyor.

Kampanya kapsamında, mobilyadan aksesuarlara, nevresim takımı ve yatak örtülerinden uyku setine, puflardan sandalyelere, halılardan aydınlatma sistemlerine kadar özel tasarım Çilek ürünlerine, çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. Mart-Nisan ayları boyunca Çilek Odası’nın tüm mağazalarında devam edecek kampanyada; 3.500 TL üzeri %30, 1.500-3.500 TL arası %25, 1.500 TL’ye kadar alışverişlerde %20 değişim indirimi uygulanıyor. Ayrıca kampanya döneminde Çilek Odası’nın tüm ürünleri Bonus Card’a özel, vade farksız 12 taksitle satışa sunuluyor.