Çilek BiConcept Çocuk Odası

Çilek BiConcept Çocuk Odası


Türkiye’nin uluslararası markası Çilek, heyecan uyandıran sportif ve gösterişli tasarımı BiConcept serisiyle, spor araba tutkunu çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Babalar kullanamaz
Çilek’in dünya genelindeki 444 satış noktasında satışa sunduğu, en çok ilgi gören koleksiyonlarından biri olan BiConcept, modül ve aksesuarlarıyla birlikte çocuk odalarında bambaşka bir atmosfer oluşturuyor. Yenilikçi koleksiyonlara imza atan Çilek’in tasarımcıları, estetik çizgilerle sürekli geliştirdikleri BiConcept serisinin spor arabası BiTurbo’ya özenen evin heyecanlı yetişkinlerini özellikle uyarıyor: “Babalar kullanamaz!”

Odalarda motor sporları rüzgarı
BiConcept koleksiyonuyla çocuk odalarını tamamen spor araba konseptiyle donatan Çilek; araba yatak ve garaj kapısı görünümlü dolaptan, benzin pompası tasarımlı çamaşırlığa, gerçekçi gösterge ve panelle donatılmış çalışma masasından, varil şeklinde tasarlanmış komodine kadar tüm parçaları aynı tarzda sunuyor. Çilek’in çocuklar kadar yetişkinleri de özendiren BiConcept serisi şu özel parçalardan oluşuyor:

BiConcept BiTurbo Araba Karyola Red: Araba yatağa yenilikçi bir bakış getiren BiTurbo, farklı ‘sticker’larıyla çocuklara yeni arabalarında değişiklik yapma seçeneği sunuyor. Çocuklar, kıpkırmızı detaylarla geliştirilen yataklarında uyumanın keyfini çıkarıyor.

BiConcept BiTurbo Araba Karyola Black: Siyah üzerine ateş süslemeleri ve altın renkli jantlarıyla odalara heyecan katan BiTurbo Black, renk ve tasarımıyla büyük ilgi çekiyor.

BiConcept BiTurbo Araba Karyola Pink: Hep erkeklerin arabalarına özenen kızlar, artık Çilek’in kendi tarzlarına uygun tasarlardığı spor arabayı tercih ediyor. Farları LED aydınlatmalı BiPinky’nin konseptini, gri tekerlekler ve şık tasarımlı jantlar tamamlıyor.

BiConcept BiTurbo Araba Karyola White – Yellow:  BiTurbo’nun kırmızı tasarımıyla aynı özelliklere sahip yeni beyaz ve sarı arabalar da farklı ‘sticker’ seçeneğiyle sunuluyor.

Bu garajda her şey var
BiConcept Large Dolap: Çelik garaj kapısı görünümlü üç kapılı dolap, araba yataktan sonra odanın en dikkat çekici parçasını oluşturuyor. LED’li aydınlatmanın garaj kapısını aydınlattığı dolabın, akordeon şeklinde açılan kapakları da kullanımı kolaylaştırıyor.

BiConcept Çalışma Masası: Otomobil konsolu şeklinde tasarlanan çalışma masası, gösterge ve panelleriyle sürücü koltuğunda oturuyormuş hissi veriyor.

BiConcept Petrol Çamaşırlık: Benzin pompası şeklindeki çamaşırlık kullanışlı tasarımıyla öne çıkıyor. Göstergenin bulunduğu bölüm, sürpriz bir saklama alanı sağlıyor.

BiConcept Kitaplık: Farklı boydaki rafları ve iki kapaklı bölmesiyle seriyi tamamlayan kitaplık; dergi, film, albüm ve kitapların hepsine yer verecek tasarımıyla öne çıkıyor.

BiConcept Askılı Raf: Otomobil tavan rüzgârlığı tasarımına sahip kırmızı metal duvar rafı, yerden tasarruf sağladığı odaya şıklık kazandırıyor.

BiConcept Komodin: Motorsporlarının cazibeli dünyasını yansıtan odanın petrol varili şeklinde tasarlanan komodininde, çekmece yerine üstten açılan kapak kullanılıyor.

Ayrıca çalışma masasını eksiksiz hale getiren BiSeat Sandalye, odanın en havalı ve eğlenceli aksesuarı BiPuff Minder, üzerinde lastik izleri bulunan BiCarpet Large Halı gibi parçalarla odayı donatan Çilek; BiLigt Tavan – BiLamp Tavan Aydınlatması, BiPanel Güneşlik, BiCase – BiSpread – BiPinky Yatak Örtüsü ve BiTextile Nevresim Takımı ile de sportif çizgiyi tamamlıyor.