Chakra, 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu


Yaşam alanlarınıza doğallığı getiren Chakra, 2011-2012 Sonbahar-Kış sezonu için yepyeni bir koleksiyon hazırladı; sizi de bu doğallığa tanık olmaya davet ediyor.

Sonbaharın başlamasıyla birlikte içinizi kavuran sıcaklık, kendini tatlı esintili, dinlenmiş ve serinlemiş yumuşak güneş ışığına bırakır. Doğanın mükemmel renk ve formlarından asla vazgeçmeyen ev markası Chakra bu sezon da sizin için özel bir koleksiyon hazırladı.

Taş tonları, lavanta, mürdüm, toprak renkleri, safir-mavi ve vazgeçilmez beyaz ağırlıklı seride nevresim takımları, yatak şalları, havlu ve bornozların yanı sıra, ev giysileri ve ev aksesuarları da bulunmakta.

Bambu ipliği, keten, ipek-saten ve pamuklu kumaşların liderlik ettiği bu romantik yolculuk, dokunulası tekstürler, el işlemeleri ve dantellerle tamamlanmakta. Nostaljik detaylar sayesinde modern hayata ince dokunuşlarla fark yaratan Chakra ürünleri, konforlu hayatlara atılan ayrıcalıklı bir imza değerinde.

Geçmişle günümüzü bir arada yaşatan koleksiyonda zarif çiçek formları, işlemeli detaylar, nakışlar ve geometrik dokular hayat bularak, geleceğe uzanan, estetik, rafine ve orijinal ürünler sunulmakta.

Güneş’in bir başka parladığı sonbahar günlerinde içinizi açacak ve yaşam alanlarınızı güzelleştirecek yeniliklerle tanışmak için Chakra mağazalarını mutlaka ziyaret edin.