Çanakkale Seramik Matilda Koleksiyonu

Çanakkale Seramik Matilda Koleksiyonu

Çanakkale Seramik
Çanakkale Seramik, renkleri ve özel dekorlarıyla romantik bir atmosfer oluşturan Matilda koleksiyonu ile evinizde masalsı bir dünya oluşturuyor.

Türkiye’de seramik karo pazarının lideri konumda bulunan Çanakkale Seramik, gelişmiş üretim teknolojisiyle zengin ürün seçenekleri oluşturmaya devam ediyor. Yaşam odaklı tasarımlarıyla mekanlara değer katan Çanakkale Seramik’in özel koleksiyonlarından biri de Matilda.

Matilda koleksiyonunda romantik ruh, İngiliz asaletiyle buluşuyor, evinizde son derece çekici ve feminen bir atmosfer doğuyor. Duyguların özgürlüğünü ifaden eden bu özel koleksiyon, soft renkleri ve özel dekorlarıyla baharın ışıltısını, çiçeklerin ve kelebeklerin neşesini evinize taşıyor. Matilda serisi, 25×50 ebadıyla tüm banyolara uyacak; pembe inci, kar, su, kum gibi soft renkleri özel dizayn dekorlarıyla masalsı banyoları evinize getiriyor.

Romantik akım uçuk pembe, pastel mavi, krem ve beyaz rengin dansını sergiliyor. Soft renkler, çiçekli desenler, mum ışığı, vintage tasarımlarla geçmişin ruhunu bugüne taşıyabilir, renklerin içinizi ısıtan sıcaklığını doyasıya yaşayabilirsiniz. Soft tonların sadeliğini büyüleyici hale getirmek isteyenlere hitap eden romantik detaylarla zamanın sınırlarını zorlayabilirsiniz.