Çanakkale Seramik Emporio Serisi

Çanakkale Seramik, travertenin çekici ve doğal dokusunu seramik ile birleştirdiği yeni ürün serisi Emporio Serisini tanıttı.

Yaşam odaklı tasarımlarıyla mekanlara değer katan Çanakkale Seramik, travertenin doğal ve çekici dokusu ile seramiği buluşturduğu Emporio Serisi ile, iç ve dış mekanlarda mükemmel bir atmosfer oluşturuyor.
seramik
Çanakkale Seramik, doğal doku ve travertenin dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği günümüzde, travertenin çekici dokusunu seramikle buluşturarak, mekanlara doğallığı ve dinginliği getiriyor.

İsmini, İtalya’daki Sabin Tepeleri’nin batı yamaçlarında bulunan Tivoli kentinden alan “Traverten”in doğal dokusu, suda bulunan minarellerin zaman içerisinde ince katmanlar halinde kayaların üzerine çökmesiyle oluşur. Çanakkale Seramik, işte bu özel dokuyu, sırlı granit olarak yaşam mekanlarına taşıyor.

Doğanın sunduğu renkleri mekanlarında görmek isteyenler için tasarlanan Emporio Serisi; parlak, mat, antislip yüzey seçenekleri ve kemik, bej, kahve, gri renkleriyle, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer oluşturmayı tercih eden kullanıcılara hitap ediyor.