Bu Yılın Moda Renkleri

Bu Yılın Moda Renkleri

teenage-5-girls-bedding-ideas

Moda ve stil danışmanı Ümit Ünal, bu yaz hangi renklerin dekorasyonda moda olduğunu açıkladı. Filli Boya için 2013 yaz renkleri hazırlayan ünlü stil danışmanı Ünal “duygusal-romantik tonlar” ve “derin-entelektüel tonlar” olarak iki farklı gruba ait koleksiyonlar tasarladı.

Filli Boya Colaration projesi için 80 ayrı renk belirtene Ünal, ruhumuzu temizleyen sakin renkler olarak nitelendirdiği duygusal ve romantik pastel tonları yaşam alanlarıyla buluşuyor. Kişisel tavırların dokularla bir araya geldiği bu renkler, yazın dinginliğini temsil ediyor.

Enerji dolu pembeler ve sarılardan ortaya çıkan sofistike görünüm, özellikle yatak odası ve salonlara yazın gelişini romantik bir dille müjdeliyor. Yaza merhaba demek için ideal olan bu renk önergelerinin yanı sıra Ümit Ünal’ın özel renk önergesi Filli Boya / Coloration projesinin AURORA konseptinden MORAY ve ADOETTE.

Ümit Ünal’ın derinliği olan entelektüel renkler olarak tanımladığı bu grup kullanışları yüzeylere çağrışım yapıyor. Mavi, turkuaz, mint ve beyaza yakın sarı tonajların uyumunu içeren bu grubun renkleri Filli Boya / Coloration projesinden geliyor.

Ümit Ünal’ın önergesi derin koyu tonlamalarıyla özellikle salon ve banyolar için Aquatic konseptinden GALİAH, Aurora konseptinden KRAZ ve Wabi konseptinden GİBRAN yazın en özel renklerinden…