Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition Buzdolabı

Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition Buzdolabı

Yeni Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabı, çeşitli yerlerinde bulunan farklı FreshSense sıcaklık sensörleri sayesinde buzdolabının iç sıcaklığının her zaman sabit kalmasını sağlıyor.

Akıllı sensörler sayesinde hem daha uzun süreli tazelik hem de daha fazla enerji tasarrufu elde ediliyor. Akıllı İnverter Teknolojili kompresör ile A++ enerji sınıfındaki Bosch KGN57SB34N, A enerji sınıfına göre yüzde 40 daha fazla tasarruflu. Yeni HydroFresh çekmecesi ile sebze ve meyveleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkamaya uygun kahvaltı kutusu ile birlikte sunuluyor.

Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, tazeliği hissettiren yeni buzdolabı KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombiyi tüketicileriyle tanıştırıyor. Bosch KGN57SB34N’nin sahip olduğu FreshSense akıllı sıcaklık sensör teknolojisi, dondurmadan sebzeye, meyveden dondurulmuş gıdalara kadar her türlü yiyeceğin aromasını koruyarak, uygun sıcaklıkta muhafaza edilmesini ve böylece daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

TAZELİĞİ HİSSETTİREN AKILLI SENSÖR TEKNOLOJİSİ: BOSCH FRESHSENSE

Yeni Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabı, her türlü gıdanın daha uzun süre tazeliğini ve aromasını muhafaza eden FreshSense akıllı sıcaklık sensörü teknolojisine sahip. Buzdolabının çeşitli yerlerinde bulunan farklı FreshSense sıcaklık sensörleri, buzdolabının iç sıcaklığının her zaman sabit kalmasını sağlıyor. Sabit sıcaklık da yiyeceklerin daha uzun süre taze olarak saklanmasına olanak veriyor. Akıllı sıcaklık sensörleri sayesinde enerjiden de tasarruf sağlanıyor.

YENİ HYDROFRESH ÇEKMECESİ İLE İKİ KAT DAHA UZUN SÜRE TAZELİK

Tazeliği hissettiren FreshSense sensörleri ile öne çıkan Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabı, yeni HydroFresh çekmecesi ile pek çok mevsim sebze ve meyvesini taptaze ve sağlıklı tutmanın en akıllı yolunu da sunuyor. Mükemmel saklama koşulları sunan yeni HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza ediyor ve yiyecekleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor. Kullanıcıların tüketim alışkanlıklarına göre doğru ayarların yapılmasına yardımcı olan yeni HydroFresh çekmecesini kullanmak artık çok daha kolay.

BALIK, ET VE ET ÜRÜNLERİ CHİLLERBOX ÇEKMECESİ’NDE HEP DAHA TAZE

Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabında bulunan ekstra soğuk teleskopik ChillerBox çekmecesi ise balık, et ve et ürünlerinin iki kat daha uzun süre taze kalmasına imkan tanıyor. Buzdolabının sıcaklığı dört dereceye ayarlandığında, dondurucudan gelen soğuk buhar, ChillerBox çekmecesindeki sıcaklığı yaklaşık 0°C ortalama değerde sabit tutarak özellikle et, balık ve şarküteri tarzı gıdaların ömrünü iki katına kadar uzatıyor.

A ENERJİ SINIFI’NDAN YÜZDE 40 DAHA TASARRUFLU

Akıllı Inverter Kompresör Teknolojisi’ne sahip A++ enerji sınıfındaki Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabı, A enerji sınıfına göre yüzde 40’a varan oranlarda daha az enerji kullanıyor. Bu sayede de hem doğaya hem de aile bütçesine katkı sağlıyor.

KAHVALTI KUTUSU İÇİNDE!

Yeni Bosch KGN57SB34N NoFrost Glass Edition kombi buzdolabı kahvaltı kutusu seti ile geliyor. Bu set, her kahvaltılığı bir arada saklamak, tek seferde sofraya getirmek için oldukça iyi ve pratik bir çözüm sunuyor. Hiçbir kahvaltılığın tatları ve kokuları karışmasın diye beş farklı kap, hepsini bir arada tutmak ve sofraya tek seferde getirmek için bir tepsi ve gıdaları korumak için de bir kapaktan oluşan Bosch KGN57SB34N kahvaltı seti ile kahvaltı hazırlamak daha kolay hale geliyor. Kahvaltı setinin kahvaltılık kapları, bulaşık makinesinde kolayca yıkanabiliyor.