Bellona’da 2012’nin İlk Kampanyası

Bellona’da 2012’nin İlk Kampanyası


Kampanya Başlangıç Tarihi: 01.01.2012
Kampanya Bitiş Tarihi: 31.03.2012

Kampanyamız Süresince Tüketicilerimize Aşağıda ki Avantajlar Sağlanacaktır;

BOSCH BEYAZ EŞYA PROMOSYONU

Bellona ürünlerinden ürün sınırlaması olmaksızın 7.000 TL ve üzeri (KDV Dahil 1+5 perakende fiyatlar üzerinden) alımlarda tüketicilerimize 720.-TL tutarında Bosch beyaz eşya hediye çeki verilecektir. Tüketicilerimiz, tercihe bağlı olarak bu çekle, Bosch markalı E Serisi SMS 20E02 TR kodlu Bulaşık makinası veya Classsix 5 Çamaşır makinaları grubunda WAA 12161 TR kodlu Çamaşır makinası veya Turbo fırın grubunda HGV 523120 T kodlu fırını ücretsiz olarak alabileceği gibi isterse aynı ürünlerin daha üst modeli yada Bosch markalı istediği ürünü fiyat farkı ödeyerek (720.-TL düşülerek) alabilecektir. Sonuçta tüketiciye verilen çek, Bosch mağazalarında kullanılacak para hükmündedir.

Promosyon kampanyası ile ilgili uygulama esasları aşağıdaki gibidir.

Tüketicilerimizin Beyaz eşya promosyonu hak edebilmesi için Bellona markalı ürünlerden 7.000.-TL (KDV Dahil 1+5 perakende fiyatlar üzerinden) ve üzerinde alışveriş yapması gerekmektedir. 7.000 TL altındaki alımlara promosyon verilmez. Blok alımların aynı bayiden ve tek seferde yapılması gerekmektedir.

Birden fazla Beyaz Eşya promosyonu hak edilebilmesi için tüketicilerimizin 7.000 TL katları şeklinde alışveriş yapması gerekmektedir. Örneğin 7.000 TL alışveriş yapan bir tüketicimiz alacağı bir çekle Bulaşık makinası, Çamaşır makinası yada fırından sadece birisini hak edecektir. 14.000 TL alışveriş yapan bir tüketici ise 2 adet çek hak edecek, yukarıda belirtilen beyaz eşya ürünlerinden 2 adet alabilecektir.

Bolero Masa Sandalye Takımına rekabetçi fiyat uygulaması yapılmış olup 1 Masa + 4 Sandalye 599 TL den satışa sunulacaktır.

Halı ürün grubunda seriden kaldırılmış ürünlere %30 indirim avantajı sunulacaktır.

Döşemeli, Panel, Yatak ve Baza ürün gruplarında %20 ye varan cazip indirim avantajları sunulmaktadır. Yeni yılın ilk kampanyasında Luna Kanepe, Majör takım, Midi takım ve Luna Köşe takımlarında, Retro Koltuk Takımında, Anfora Yatak ve yemek odası, Anfora Duvar Ünitesi, Pera Yatak ve Yemek Odası takımlarında cazip fiyat avantajı sunulacaktır.

Beta döşemeli ürün grubuna yönelik Ocak ayı süresince geçerli olacak özel uygulama kapsamında, Beta kanepe 449 TL. Beta Majör 1.386 TL. perakende (1+5) fiyatla tüketiciye sunulacaktır.

SERİ SONU ÜRÜNLERDE YAPILACAK AKSİYON

1. Listede ismi yer almayan “FIRSAT YILDIZI ÜRÜNLERE %50 İNDİRİM UYGULAMASI”

Döşemeli ve Panel Mobilya ürün gruplarında seriden kaldırılmış, üretimi sona ermiş ve fiyat listelerinde yer almayan ürünlere yönelik olarak FIRSAT YILDIZI ÜRÜNLERDE %50 İNDİRİM UYGULAMASI yapılacaktır.

Bu uygulama Bayi ve anabayi stokları ile sınırlı olacaktır.

Bu grupta yapılacak satışlarda Beyaz Eşya promosyonu verilemeyecektir.

EV TEKSTİLİ ÜRÜN GRUBUNDA OCAK AYINA ÖZEL İNDİRİM UYGULAMASI

Ev tekstili ürün grubunda Uyku seti, Nevresim takımları, yatak örtüsü, yastık ve yorgan ürün gruplarında Ocak ayına özel fiyat uygulaması yapılacaktır.

E. AXESS KART A ÖZEL 12 TAKSİT VE ŞİMDİ AL HAZİRAN 2012 DE ÖDEMEYE BAŞLAMA AVANTAJI

1 Ocak – 31 Mart 2012 tarihleri arasında Axess Kart ile yürüteceğimiz ortak kampanyada ‘’Axess Kart’a Özel 2-6 taksit seçeneklerinde ilave 6 taksit ve şimdi al 2012 Haziran da ödemeye başlama avantajı” sunulacaktır. ’’