Bellona Mobilya Yeni Bebek Odası Grubu ve Beşikleri

Bellona Mobilya Yeni Bebek Odası Grubu ve Beşikleri

Portivo Bebek Odası ürünümüzde büyüyebilir beşik ünitesine sahip olup, tüketicilerimizin uzun yıllar kullanabilecek bir tasarıma sahiptir. Beşik ünitesi ihtiyaca göre büyütülebilecek ve 80×190 ebadında bir karyolaya dönüştürülebilecektir. Beşik ünitesinin içerisinde Bebek Bakım Ünitesi olarak tabir edilen ünite mevcut olup, kapaklı ve çekmeceli dolaplardan oluşmaktadır. Kapaklı dolapta kullanım kolaylığı sağlanması ve duvara geldiğinde de kullanılması açısından yukarı doğru açılabilecek teknik detaya sahiptir.

Fiyatı: 2493 TL

Fiyatı 1299 TL

Bebek Odası Takımında normal ve karyolalı beşik olmak üzere 2 alternatif bulunmakta olup, cibinlik ile hem işlevsellik hem de görsel zenginlik kazandırılmıştır,
Karyolalı Beşik ünitesi ihtiyaca göre büyütülerek 80×190 ebadında bir karyolaya dönüştürülebilecektir,
Karyolalı Beşik ünitesi üzerinde bulunan çekmeceli ve kapaklı dolapların üst kısmı “Bebek Bakım Ünitesi” olarak kullanılabilecek tarzda tasarlanmıştır. Beşik üzerindeki kapaklı dolabın duvara gelmesi durumunda da kullanılması için yukarı doğru açılabilecek teknik detaya sahiptir.
Karyolalı Beşik Ünitesi yan kısmında bulunan korkuluk kısmı, ebeveynlerin bebekleri daha rahat alabilmesi, bebeklerin beşik içerisindeyken daha güvende olabilmeleri için aşağı-yukarı hareket edebilen asansörlü mekanizmaya sahiptir.

Fiyatı 3055 TL

Büyüyebilir Tornio Bebek Karyolasının Fiyatı : 1597 TL

Bellona Tornio Bebek Karyolası Sabit Fiyatı : 679 TL